Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha hanyingerem...

Igaz az, hogy ha hanyingerem van, de nem hanyok akkor lanyom lesz?

Figyelt kérdés
Eszt itt olvastam valaki ilyet irt ide. Szeretnem tudni hogy mi igaz ebbol. Ki hisz a kinai naptarnak?
2008. okt. 19. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hányingerem, de nem hánytam és fiam lesz.

A kínai naptár is fiút jósolt. :) Bejött neki.

2008. okt. 19. 18:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokat szenvedtem hányingertől az elején, és csak nagyon ritkán hánytam, és tényleg kislányunk lett! De sok olyan embert ismerek, akinek semmi hányingere nem volt, és lányuk lett!

Jó babavárást!

2008. okt. 19. 18:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem ez csak mende monda :) Én a 13-14.dik hétig minden kihánytam még sokszor a vízet is...Kislány :)

Az elöző terhességemnél is hasonló volt az kisfiú :)

A kínai naptár szerint fiúnak kéne lenni,de olvastam valahol,hogy amit kihoz a naptár az már a 2.dik hónap akkor ha úgy nézzük akkor lányt josólt a naptár.Az elsőnél bejött a fiú :)Minden jót,38hetes kismama

2008. okt. 19. 18:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam mindkettő bejött! Hányinger volt, hányás nem. A kínai naptár, és az UH szerint is lányunk lesz:)

2008. okt. 19. 18:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem iszonyat hányingerem volt a 7-14. hétig, és majdnem minden nap hánytam is, volt amikor többször. Lányunk lett.:-)

Szerintem ez egyén függő, sőt minden terhesség más.

2008. okt. 19. 18:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az első babámnál 4 hónapig hánytam és kislány lett. A mostaninál alig hánytam (inkább csak hányingerem volt), viszont már az ötödik doki mondta, hogy szintén kislány. Unokatesóm csak öklendezett, de nem hányt és fia lett. :) Szóval szerintem ez csak amolyan babona, mint a has formájánál. Jó babavárást!

31 hetes anyuka

2008. okt. 19. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4.hóig hányingerem volt egyetlenegyszer hánytam és fiam lett.Itt az ellenpélda!!
2008. okt. 19. 18:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a lányommal másfél hónapig hánytam, fogytam is 2 kilót. A kisfiamnál csak hányingerem volt.

Szóval, ebből nem lehet következtetni a baba nemére. Ahány terhesség, annyi féle!

2008. okt. 19. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is "csak" hányingerem volt, és kisfiúnk lesz!

Boldog babavárást: 31 hetes kismama

2008. okt. 19. 18:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak babona.Nekem kb a 20 hétig volt hányingerem,hányás csak 1* és fiam lett.De azért az furcsa,hogy jó pár válaszoló volt így és nekik is fiuk lett:)
2008. okt. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!