Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Majd leszakad a derekam, és...

Majd leszakad a derekam, és furcsán fáj a hasam, mintha ki akarna szakadni. Hol fáj, hol nem, de rendszerességet nem veszek észre. Jóslófájásaim már voltak, elég erősek, de ez most más.36 hetes vagyok. Ugye nem fogok még szülni?

Figyelt kérdés
A pocakom kőkemény. Magnéziumot szedhetek még rá, vagy inkább már ne?
2008. okt. 19. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Szia.Nekem pénteken ment el a nyákdugó,azóta hasonlók a tüneteim mint neked,de nem rendszeres,sajnos mindig abba marad.Magnéziumot szerintem már ne szedj,nekem azt mondta a védőnő,hogy 36.dik hétig lehet de utána már ne.

Lehet csak a frontoktól van,de ha nem múlik akkor meny be az ügyeletre.Minden jót,38hetes kismama

2008. okt. 19. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Magnéziumot már semmiképp ne szedj, a szülésnél fájásgyengeséget okoz.

Ha nincs rendszeresség és nem erősődik, akkor ezek is jóslófájások...de bármikor erősődhet és rendszeres lehet :)

Én is hasonló cipőben járok...37 hetes pocakos

2008. okt. 19. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás,keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le,polcold fel a lábad,és kitartás.Könnyű szülést kívánok!
2008. okt. 19. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Könnyű szülést Nektek is!
2008. okt. 19. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Magnéziumot semmiképp se szedj már, a 36. héten abba kell hagyni.

Szerintem a méhed gyakorol a szülésre, ez csak amolyan szülési előfutár. :)

2008. okt. 19. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

A 36. hét végéig nyugodtan szedhetsz magnéziumot! Nekem az orvos 3x2-t javasolt a 36. hét végéig, eddig csak 1-et szedtem naponta...

35 hetes

2008. okt. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!