Kinek hanyadik héten és hol folyt el a magzatvíz? (Akinek igy kezdödött és nem fájásokkal)
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 14:40
11/12 anonim válasza:
38. héten, egész pontosan 38+4 naposan este, amikor már lefeküdtem aludni. Hallottam egy pukkanást, éreztem egy pattanást (mint egy vízzel teli lufit lékeltek volna meg), aztán elöntött némi víz. Fájásom előtte nem volt semmi, utána meg olyan gyengén és rendszertelenül jöttek, hogy párszor el kellett gondolkodnom, hogy ez az volt-e éppen. Még szolid menstruációs görcsnek is gyengék voltak.
12/12 anonim válasza:
39+1,elázott az egész hálószoba. Hétfő éjjel 23:45kor pukkant el,kedd délelőtt meglett sürgős császárral. 11 órát vajúdtam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!