10 hetesen haematoma?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most voltam uh-n, minden rendben van, csak van egy szervülő haematomám a petezsák alsó pólusánál, ami 18x16 mm-es.
Egyáltalán mi az, hogy szervülő???? Kinek volt ilyen és mi várható, felszívódhat magától??? Vagy mindenképp kiürül?
2017. aug. 11. 12:16
1/7 anonim válasza:
A szervülő haematoma már nem valószínű,hogy ürülni fog,legalábbis nekem ezt mondták.És úgy is lett.szépen lassan de biztosan el fog tűnni.Nekem a 18 hetes ultrahangon már egyáltalán nem volt semmi belőle hálistennek.
2/7 anonim válasza:
Ez már egy gyógyuló hematoma, nem aktívan vérző.
Ne erőltesd meg magad és meggyógyulsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm nektek, most megnyugodtam! Ment a zöld kéz! :)))
2017. aug. 11. 15:06
4/7 anonim válasza:
A szervülő azt jelenti,hogy felszívódó. Tehát megindult a felszívódás. Nem kaptál Utrót?Nekem 7 hetesen volt ugyan ez,a petezsák alsó pólusán volt,csak nekem 13x8 mm-es volt. A doki írt fel nekem Utrogestant 3x1-et,pihennem kellett,és a 12. hétig kellett szednem..Hála Istennek a 13. hétre nyoma sem volt,és a kislányom velünk maradt :) Már 2 és fél éves :)
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ugyanott ahol neked 12 hetesen! Picit megijedtem mert verzessel indult... bementunk a korhazba es ott mondtak, hogy 21 mm es haematoma. De pici verzes volt nagyon, utana pedig magatol felszivodott! Szerintem pihenj sokat par hetig, ne eroltesd magad! Es vegyel be c vitamint !
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem vérzik egyáltalán semmi, csak szonográfus vizsgált, így szóba sem jött utro, vagy bármi más.Hát remélem, nem is lesz semmi és felszívódik magától.
2017. aug. 12. 21:10
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, ha nem vérzik nem kell semmi gyógyszer, esetleg rutascorbint szedhetsz. Ez nem fog gondot okozni nálad és a babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!