Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haematoma többször - kinek...

Haematoma többször - kinek volt, mitől?

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Sokat gondolkoztam ezen.Egy problémamentes terhesség után volt egy missed ab műtétem,én erre fogom,szerintem megsértették a méhem,a 2. és 3. terhességnél ugyanaz a forgatókönyv: 7.,9.,12.héten erős vérzés,jó nagy haematóma,izgulás minden uh-n hogy a baba túlélte-e,de megszülettek szerencsére. Nálad mi a helyzet?
2016. dec. 22. 14:38
 2/22 A kérdező kommentje:

Lombik, első terhesség probléma mentes, most a másodiknál a 19. és a 23.héten hematoma.

Nézegetem a netet, de igazi okát nem írnak sehol. Hogy mitől alakul ki.

2016. dec. 22. 14:48
 3/22 anonim ***** válasza:

Nekem se mondott okot az orvos.

Nekem a 6. hét körül volt, azt mondta a doki vagy megmarad vagy nem. Szerencsére semmi gond nem volt, azóta már 4 éves tünemény.

2016. dec. 22. 15:13
 4/22 A kérdező kommentje:
Örülök neki,hogy rendben ment minden végül nálatok.
2016. dec. 22. 16:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességnél volt az elsőnél a 11. héten véreztem be miatta 1 hét kórház 2 hónap barnázás utána mire felszívódott. A másodiknál már a pozitív teszt estéjén elöntött a vér utána a 8. héten is a 11. héten már ökölnyi alvadtver darabok jöttek ismét 1 hét kórház 4x8 cm volt 2 hónapig barnázás végül nem ürült ki teljesen hanem raegett a lepenyre, de komolyabb gondot egyiknél se okozott.
2016. dec. 22. 20:59
 6/22 anonim ***** válasza:
És egyikőtöknél sem volt missed ab vagy abortusz korábban?
2016. dec. 23. 07:48
 7/22 A kérdező kommentje:
Nálam nem, egy méhen kívüli terhességem volt nyolc éve, a bal petevezetékben.
2016. dec. 23. 08:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerkőcöm van,mondhatni problémamentes terhességeim voltak, annyi, hogy mindkét babám korábban jött. A harmadik terhességemnél 6 hetesen elöntött a vér, nem is akart elállni, gyógyszerek ellenére sem csillapodott és emiatt elhalt a terhesség, missed ab lett. Rá két hónapra pozit is teszteltem, nem volt semmi gond, haematoma sem. Na de, hogy mi okozza?! Elvileg egy hajszálér elpattanása okozhatja pl, ezért lehet vérömleny.
2016. dec. 23. 17:30
 9/22 anonim ***** válasza:
Elso terhessegem lombikkal sikerult majdnem 6hettol verzes 8 hetig .de meg akkor is csak petezsak vokt embrio sehol szoval mutet lett a vege.ra fel evre ismet lombikkal a 6 heten elkezdtem verezni u gyanugy mint az elsonel napra pontosan a munkahelyemen/hihetetlen szinte meg az ora is stimmelt/ .egy nagy hematomat talaltak vereztem egeszen a 9 hetig hol jobban hol kevrsbe aztan elmult. A 11 heten ismet visszajott par napra es meg cisztam is volt.ennek ellenere teljesen egeszsegesen szuletett a jisfiam.de az idegesseg vokt akarmennyi.szerintem a lombiknal is megserthetnek vmit nem?
2016. dec. 24. 07:54
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, kérdeztem az orvosokat is, azt mondták, ezt csak a Jóisten tudja.

Nagyon ijesztő, főleg, hogy már másodszor van :(

2016. dec. 25. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!