Haematoma többször - kinek volt, mitől?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 13:27
1/22 anonim válasza:
Sokat gondolkoztam ezen.Egy problémamentes terhesség után volt egy missed ab műtétem,én erre fogom,szerintem megsértették a méhem,a 2. és 3. terhességnél ugyanaz a forgatókönyv: 7.,9.,12.héten erős vérzés,jó nagy haematóma,izgulás minden uh-n hogy a baba túlélte-e,de megszülettek szerencsére. Nálad mi a helyzet?
2/22 A kérdező kommentje:
Lombik, első terhesség probléma mentes, most a másodiknál a 19. és a 23.héten hematoma.
Nézegetem a netet, de igazi okát nem írnak sehol. Hogy mitől alakul ki.
2016. dec. 22. 14:48
3/22 anonim válasza:
Nekem se mondott okot az orvos.
Nekem a 6. hét körül volt, azt mondta a doki vagy megmarad vagy nem. Szerencsére semmi gond nem volt, azóta már 4 éves tünemény.
4/22 A kérdező kommentje:
Örülök neki,hogy rendben ment minden végül nálatok.
2016. dec. 22. 16:53
5/22 anonim válasza:
Mindkét terhességnél volt az elsőnél a 11. héten véreztem be miatta 1 hét kórház 2 hónap barnázás utána mire felszívódott. A másodiknál már a pozitív teszt estéjén elöntött a vér utána a 8. héten is a 11. héten már ökölnyi alvadtver darabok jöttek ismét 1 hét kórház 4x8 cm volt 2 hónapig barnázás végül nem ürült ki teljesen hanem raegett a lepenyre, de komolyabb gondot egyiknél se okozott.
6/22 anonim válasza:
És egyikőtöknél sem volt missed ab vagy abortusz korábban?
7/22 A kérdező kommentje:
Nálam nem, egy méhen kívüli terhességem volt nyolc éve, a bal petevezetékben.
2016. dec. 23. 08:20
8/22 anonim válasza:
Nekem két gyerkőcöm van,mondhatni problémamentes terhességeim voltak, annyi, hogy mindkét babám korábban jött. A harmadik terhességemnél 6 hetesen elöntött a vér, nem is akart elállni, gyógyszerek ellenére sem csillapodott és emiatt elhalt a terhesség, missed ab lett. Rá két hónapra pozit is teszteltem, nem volt semmi gond, haematoma sem. Na de, hogy mi okozza?! Elvileg egy hajszálér elpattanása okozhatja pl, ezért lehet vérömleny.
9/22 anonim válasza:
Elso terhessegem lombikkal sikerult majdnem 6hettol verzes 8 hetig .de meg akkor is csak petezsak vokt embrio sehol szoval mutet lett a vege.ra fel evre ismet lombikkal a 6 heten elkezdtem verezni u gyanugy mint az elsonel napra pontosan a munkahelyemen/hihetetlen szinte meg az ora is stimmelt/ .egy nagy hematomat talaltak vereztem egeszen a 9 hetig hol jobban hol kevrsbe aztan elmult. A 11 heten ismet visszajott par napra es meg cisztam is volt.ennek ellenere teljesen egeszsegesen szuletett a jisfiam.de az idegesseg vokt akarmennyi.szerintem a lombiknal is megserthetnek vmit nem?
10/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kérdeztem az orvosokat is, azt mondták, ezt csak a Jóisten tudja.
Nagyon ijesztő, főleg, hogy már másodszor van :(
2016. dec. 25. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!