Aki Rh negativ, jobban, többször, hosszabb ideig hány és van hányingere?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 19:19
1/8 anonim válasza:
Anyukám rh negatív én pozitív és egyszer sem hányt, nem volt rosszul.
2/8 anonim válasza:
Kétlem. Anyukám is, nővérem is, en is rh pozitív. Anyu noveremmel kilenc hónapig hányt, velem összesen 1x, en pedig a kislányommal félidőig masszívan, ő is pozitív. Szoval erről ennyit :D
3/8 anonim válasza:
0 rh- vagyok egyik babámnál 2 hétig volt folyamatosan hányingerem de hányni csak 2x hánytam, másik babámnál egyszer sem hánytam, hányinger hol volt enyhén hol egyáltalán nem 8 hetesen elvágták itt is, megúsztam.
4/8 anonim válasza:
Rh negativ vagyok, ket gyerekem van, egyszer sem hanytam.
Miert gondolod, hogy osszefugges van a vercsoport es a hanyas kozott? En regebben abban hittem, hogy a fius anyak sokszor hanynak, de mar abban sem, mert arra is lattam ellenpeldat.
5/8 A kérdező kommentje:
itt olvastam a gyakorin
2016. nov. 26. 20:02
6/8 anonim válasza:
4-es, pont fordítva szokott lenni, a lányos kismamákra jellemző a rosszullét. Persze nem törvényszerű! Nekem fiam vam, semmi bajom nem volt, még csak émelygés sem. Körülöttem (barátnők, unokatesók) mindenkinek lánya van, egy kivételével mind hányt vagy félidőig, vagy végig. Még a szülészeten beszélgettem pár fiús anyukával, nekik sem volt ilyen problémájuk.
7/8 anonim válasza:
Rh negatív vagyok.van egy fiam egy lányom,most lányt várok.egyikkel se hánytam,csak hányingerem volt.
8/8 anonim válasza:
Rh pzitív vagyok. Van egy fiam es egy lanyom. Mindkétszer a terhesség 5. Hetétől a 13. Hétig voltam rosszul. Rentgeteget hánytam, allando rosszulletek. Szóval nem lehet általánosítani. Ki mit kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!