Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok. A 12....

8 hetes terhes vagyok. A 12. héttől szeretnék ujra szobabiciklizni és sportolni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Teherbeeses elott szerencsesen megszabadultam 30 kilótól. Kiskorom óta folyamatosan sportoltan. 17 ev kezilabda es otthoni edzès de sajnos megis nagyon meghiztam. Eleg sulyos emesztesi problemaim vannak. Nem azert voltam kover mert sokat ettem( valoszinu bem is étkezten egeszsegesen) de hirtelen felszaladt ram 37 40 kilo. 30 tol megszabadultam. A combom nagyon csunya lett. Löttyedt és még most is vastag. Mielott terhes lettem elkeztem szobabiciklizni. Amit szeretnek folytatni. Azt szeretném tudni hogy volt e aki hasonli helyzetbe volt mjnt én és terhesen is feszesített a combjan?

A valszokat elore is koszonkm

2017. aug. 9. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség nem betegség. Vigyázva magatokra nyugodtan sportolhatsz. Ha nincs orvosi akadálya akkor nem lesz semmi gond, főleg a szobabiciklizéstől.
2017. aug. 9. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
A 12. hetet sem kell kivárni, nyugodtan szobabiciklizhetsz, ha nincs semmi ellenjavallat és normális terhességed van. A futást hanyagolnám főleg az első trimeszterben, mert az rázkódással jár.
2017. aug. 9. 10:15
 3/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek vékonyodhat a combom?
2017. aug. 9. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a nőgyógyászodat, hogy mit és mennyit sportolhatsz.

Engem a biciklizéstől pl. eltiltottak.

2017. aug. 9. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha nem vékonyodna a combod, a terhesség nem erről szól. Fokozatosan egyre több kiló leszel, nem fogyni kell terhesen, izmosabbá, feszesebbé teheted a combod edzéssel.
2017. aug. 9. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvost.
2017. aug. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!