Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek sokat szokott...

Mindenkinek sokat szokott csuklizni a kis pocaklakó?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok és annyit csuklizik a picur,hogy nem győzök citromlevet inni.Naponta 3-4 alkalommal.Normális dolog ez?
2008. okt. 19. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!!!Ne aggodj nekem is rengeteget csuklik a babám ez azért van mert gyakorolja a légzést készülödik a tüdeje a kinti életre.Sok magzat vízet nyel.Azt mondták ,hogy az a jo ha sokat csuklik ,mert a tüdeje fel készül a légzésre.Én így tudom .ÜDV:38 hetes kismama
2008. okt. 19. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem gond, az én picikém is mindennap csuklik 1-2-szer. Azt jelenti, hogy gyakorolja a légzéstechnikáját, ugyanis ilyenkor félrenyeli a magzatvizet. Én simizni szoktam, de nem hat:( Volt, hogy ittam rá, tudom, hogy ez hülyeség, de vagy véletlen egybeesés volt, vagy nem tudom, de abbamaradt neki:)

Boldog babavárást!

28 hetes kismama

2008. okt. 19. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 19. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokat csuklik. Viszont hiába iszol citromlevet. :) Azért csuklik, mert magzatvizet nyel. Ezen az nem segít, hogy te citromlevet iszol.

A csuklás azt jelenti, hogy szépen fejlődik a tüdeje, mája, veséje.

2008. okt. 19. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is sokat csuklik, ahogy az első is így volt. :) Most már 37 hetes vagyok, és rendesen bereng a hasam, amikor csuklik. :) Van, hogy megijed (felújítás van), és akkor is nekiáll. Ilyenkor simizem és beszélek hozzá, de persze nem hagyja abba. :)
2008. okt. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!