Nem erősödő tesztek? Van köztetek olyan, akinél mégis baba született így?
Figyelt kérdés
5 napja nagyon halványak, de azért egyértelműen 2 csíkosak a tesztjeim. Semmit sem erősödött, vagy halványult azóta...
17.DPO-n vagyok.
2017. aug. 7. 09:52
1/13 anonim válasza:
Ha nem erosodik talan nem baj. De ha halvanyul az mas. Akkor en pl elmennek dokihoz aki as beutalot betahcgre
2/13 anonim válasza:
A teszt nem arra való, h ellenőrizgesd a terhességet, hanem csak arra, h megállapítsd. Amikor terhes lettem egy darab tesztet csináltam, majd 3 hét múlva doki. Minden rendben volt a terhességgel.
3/13 anonim válasza:
Én elég későn teszteltem, már 8 hetes voltam akkor (össze-vissza menstruáltam mindig is, így az első kimaradt vérzésre csak legyintettem). Valamelyik teszt tök halvány volt, valamelyik tök erős. Ugyanazon a napon, ugyanabból a vizeletből. Szóval nyugi, nem törvényszerű az erős második csík, a lényeg, hogy legyen. :)
4/13 NyuszikaNYC20000 válasza:
Nekem ugyanez volt 5dik napig picit erosodott aztan hirtelen halvanyult egy het keses utan megjott.kemiai terhessegem volt sajnos.
5/13 A kérdező kommentje:
2017. aug. 7. 16:59
6/13 NyuszikaNYC20000 válasza:
Hogy ha nem jon meg par napon belul akkor menj el orvoshoz.eleg halvanykak de sosem lehet tudni.olvastam mar hogy volt akinek eleg sokaig halvany volt es nem volt semmi gond!!
7/13 NyuszikaNYC20000 válasza:
Elkuldenem az enyem milyen volt anno de valamiert telorol nem tudok kepet feltolteni.
8/13 anonim válasza:
Nekem erősebb volt ennél, viszont kettőt csináltam (csak úgy, mert kettő volt a csomagban), és egyformák voltak.
Halványak a tesztjeid, de pozitívak. Menj el orvoshoz hamarosan.
9/13 anonim válasza:
Ha nem fog a napokban sem erősödni, lehet kémiai lesz :\ Drukkolok, hogy erősödjön.
10/13 A kérdező kommentje:
Megírom mi lett végül; hátha egyszer valaki 'hasonló cipőben jár': vérvétel igazolta a kémiai terhességet. Sajnos ha több napja (nálam 6 volt) ugyanaz a teszt, ugyanolyan halvány; akkor csak elindult valami, de baba sajnos nem lesz belőle.
2017. aug. 8. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!