Volt akinek leesett a hője, mégis megmaradt a baba?
Most őszintén!!
Nincs jobb dolgod,mint hüly eségeken aggódni?
Ez,amit csinálsz teljesen fölösleges! Nyugodj meg,gondolkodj pozitívan! Mást egyébként sem tudsz tenni!
Pozitív tesz után három fő teendő:
1. Hőmérést abbahagyni
2. Tesztelgetést abbahagyni
3. Lazítani, élvezni a babavárást
Az idegeskedés a legrosszabb és legfölöslegesebb, amit tehetsz. Egyébként a kérdésedre válaszolva, nekem terhesen a hőm visszaállt a normál 36,6-ra. A mérést abbahagytam a teszt után, de később megfáztam és figyelnem kellett, hogy nem megy-e föl a lázam. Hiába teszteltem 37,0 körüli ébredési hővel, később a napközbeni hőm nem volt több a szokottnál.
Sajnálom, ami veled történt. Nekem nem "egyszerű" vetélésem volt, hanem halvaszülésem, mégsem hagyhattam, hogy a következő terhességre rányomja a bélyegét a rettegés. Ne hagyd magad, küzdj a félelem ellen, parancsolj magadra, hogy élvezd a várandósságot, mindkettőtöknek ezerszer jobb lesz! Nem lesz semmi baj! Boldog babavárást!
2# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!