Az eldobható bugyit használtátok szüléskor?
16:42-es válaszoló, én is így fogok tenni. :)
amúgy drágább az eldobható bugyi, mint a kínai tundra. És az a hálós szerintem nem tart eléggé.
Nem, nekem nem jött be ez a hálós variáció.
Nagyon véreztem és polimed pelust használtam, amíg nem csillapodott, utána pedig bugyiba betétet!
akkor én vagyok a kivétel:)
Nekem nagyon bejött, igen, hálós, de nagyon jól tartott.
Tena betétet használtam, amikor az orvos látta, akkor pedig papírvattába csomagolt vattát, mert a dokinak ez a dilije. Nem tűrte meg a betétet...
Szóval nekem azt a nagy csomagot is szépen megtartotta, ezek is vannak több méretben, a helyeset kell eltalálni.
Nekem annyira bejött, h azóta menstruációkor is ezt használom:)
Szia,én a kínaiban vettem 5 db nagymama fazonú pamut bugyit(70ft/db) és Tena betétet használtam,és eldobni sem sajnáltam!Bejött nekem!
Azért is jó volt,mert nem bántotta a császáros hegem a bugyi széle,mert jól felért!
Szép estét!
Én a dm-ben vettem 5 db-os csomagolású papírbugyit, az is ilyen eldobható. A kórházban azt használtam. Igazából felesleges volt, de mindegy, nem volt drága, kb 3-400 ft volt.
Vettem még a kínaiban 100 forintos nagyobbacska bugyikat, azok viszont kényelmesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!