Kismamák, akik a vége felé jártok, hogy bírjátok ezt a hőséget? Vizesedtek ti is?
30 hetes vagyok. Vizesedni nem vizesedik a lábam, de a meleget nehezen viselem. 4. emeleten lakunk, rettentő hőség van. Pillanatnyilag 31,5 'C.
Nagyon várom már a végét, pedig hol van az még...
38 hetemet taposom,második baba egy örökmozgó 2 és fél éves mellett...naagyon türelmetlen vagyok már,és abban reménykedem hogy mostmár nem várat sokat magára a picurkám.Nehezen birom a höséget,csak reggel mozdulok ki és este séta.Nehezen jutok levegöhöz is,ami csak nehezíti à helyzetem,viszont nem vizesedek.
Te hogy birod?hány hetes terhes vagy?
40+4 hetesek vagyunk :D XD Én már nagyon vízesedek, eddig eléggé megúsztam, talán 32. héttől volt picit bedagadva a bal lábam. Most pár napja viszont atomdurva, nagyon fáj bizsereg, semmi papucsba nem férek bele.
Fiúcskánk nem óhajt kijönni, holnap kórház, de tuti mezitláb kell majd mászkáljak xD
Első baba lesz és már nagyon izgulok és jó lenne, ha vége is lenne. Ez a meleg meg csak hab a tortán...
Kitartás mindenkinek, a görögdinnye nekem sztem sokat segített illetve a piros retek :) Tény a dinnyéből nem jó sokat enni a cukor tartalma miatt, de vízesedésre naponta egy kevéske csodákra képes :)
Jó egészséget és boldog babavárást mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!