Aki vérszegény lett terhesen, mivel pótolta a vasat? Javult a vérkép tőle?
Tablettákat próbáltam, de olyan szinten szorulást okoz és görcsöl a hasam tőle, hogy képtelen vagyok szedni. Most pezsgőtablettát iszok, de ez a vastartalma alapján szerintem annyit ér, mint halottnak a csók. :S
Aki nem tudott tablettát szedni, mivel próbálta pótolni? Azért a vénás pótlásig nem akarok eljutni.
Köszi! :)
Szerintem ikreknél nem rossz, hogy legalább stagnál, akkor valamit csak érnek. :)
Akkor kipróbálom én is a Käutert, de most nézem, hogy a céklában kb. alig van vas, és abból is alig szívódik fel vmi. Na mindegy, valami majd lesz.
Neked hemoglobint nem néznek?
Igen, a stagnálást ikrekkel négy hét alatt én hatalmas sikerként könyvelem el... :PPPP :DDD
De, néztek vasat is, az jó 16.6. A vörösvértestszám alacsony most is, 3,38 és a haemoglobin is, az 106. Nekem a dokim úgy magyarázta, hogy terhesség alatt nő a vérmennyiség, de a vérben az alakos elemek száma nem nő ilyen ütemben ezért "hígul" tulajdonképpen a vér. Nekem a haematokrit eredményt mondta perdöntőnek, hogy azon múlik majd kell-e és mikor az intravénás.
Pont ma rendeltem két üveg Kreuterblutot, mert kifogyóban van. Én az 500 ml-eset veszem, szerintem eleve az Internetpatikában a legolcsóbb és mivel 5000 Ft felett van, ingyen ki is hozzák.
2*10 ml-t iszom reggel és este, ennyit lehet naponta felnőtteknek, rá van írva, hogy többet nem lehet. Nekem úgy tűnik, hogy eddig ez bevált, folytatom továbbra is így, aztán havonta nézünk vérképet. :)
Én ugyan nem voltam még várandós, de vashiányom így is volt már, nekem a Neo Ferro Folgamma volt jó.
Most vitaminban szedek vasat, ettől nincs székrekedésem, bár nincs annyi vas benne mint a receptes gyógyszerekben.
Nekem normál tartományba került a vasam mióta szedem.
Szia! Én nővércéklát szedegetek. Eddig nekem is szorulásom volt az összes készítménytől, ettől viszont nem. Az elején volt kicsi hasmenés is, de megszokta a szervezetem és most már nincs :) Még nem tudok beszámolni arról, hogy javult e vérképem.
Üdv: 30+2 hkm
Én szoptatás alatt aktiferrint szedtem,ettől nem volt bajom,az összes többitől hasfájás,gyomorfájás,székrekedés.Nem tudom,hogy azt lehet-e terhesség alatt is,de az szépen javított az értékeimen is!
Boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!