32 hetesen mensi szerű érzés? Tegnap óta érzem nem folyamatosan (eddig úgy 4x 5x volt)! Mi lehet? Jósló lenne? Nem korai még?
Figyelt kérdés
Dokim elutazott,majd csak kedden tudok vele beszélni!:(((2010. máj. 23. 10:16
1/3 anonim válasza:
Én nem tudom megmondani sajnos hogy miért van,de 31 hetes vagyok és tegnap óta én is ezt érzem...de nekem nem görcsöl hanem tompán érzem...
2/3 anonim válasza:
Ezek már lehetnek jósló fájások. Nekem a 31.héttől vannak. A hasam görcsölget és a derekam is fáj. Mint mensikor. Nagyon sokat kell pihenni, és magnéziumot kell szedni. Ha rendszeres időközönként jönnek, és nem múlnak el a pihenéstől és a magnéziumtól, akkor menni kell a szülészeti ambulanciára!
3/3 anonim válasza:
ez jósló. nekem a kb 38 hetesen kezdődött, előtte szúrkálásokat éreztem. azt nem tudom, h korai-e, de szerintem nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!