Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen mensi szerű érzés?...

32 hetesen mensi szerű érzés? Tegnap óta érzem nem folyamatosan (eddig úgy 4x 5x volt)! Mi lehet? Jósló lenne? Nem korai még?

Figyelt kérdés
Dokim elutazott,majd csak kedden tudok vele beszélni!:(((
2010. máj. 23. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudom megmondani sajnos hogy miért van,de 31 hetes vagyok és tegnap óta én is ezt érzem...de nekem nem görcsöl hanem tompán érzem...
2010. máj. 23. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek már lehetnek jósló fájások. Nekem a 31.héttől vannak. A hasam görcsölget és a derekam is fáj. Mint mensikor. Nagyon sokat kell pihenni, és magnéziumot kell szedni. Ha rendszeres időközönként jönnek, és nem múlnak el a pihenéstől és a magnéziumtól, akkor menni kell a szülészeti ambulanciára!
2010. máj. 23. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ez jósló. nekem a kb 38 hetesen kezdődött, előtte szúrkálásokat éreztem. azt nem tudom, h korai-e, de szerintem nem..
2010. máj. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!