Menjünk be? Teljesen lent elkezdett fájni, szurkálni, de ugy hogy megkell állnom és fognom! Nem folyamatosan fáj, de nagyon nem jó érzés! Görcs vérzés nincsA baba csak ugy dönget! Mi lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 12:45
1/5 anonim válasza:
Szia!
Front van és biztos ott lenn kapálódzik és, azért ilyen kellemetlen érzés.
Hívd fel az orvosod az a biztos!
2/5 anonim válasza:
Mérd az időt,ha rendszeres hívd fel az orvosod.
3/5 anonim válasza:
szia
jobban vagy már? esetleg a kórházban vagy már a piciddel a karodban?
írd majd meg
4/5 anonim válasza:
Ebben a cipőben jártam 3 héttel ezelőtt,felhívtam a dokim hogy nézzen már be!:)Nálam sem volt vérzés és görcs.
Nagyon szigorúan közölte,hogy FEKÜDNI,FEKÜDNI,FEKÜDNI!!!!A baba feje a méhszájnál volt,nagyobb terhelés ért...hülye gravitáció!!!
Sokat feküdtem,azóta minden OK!
26h terhes
5/5 anonim válasza:
szia!A múlt héten pont igy valtam én is minden előjel nélkül menszeszes érzést éreztem és kb négy percenként erősebbet .bementünk a korházba és kaptam egy inekciót .azóta jo!36 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!