Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el otthon hogy...

Hogyan mondjam el otthon hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

1 hònapja van barátom.Ismerik ès szeretik is.Viszont! Ùgy tudjàk,hogy mèg szűz vagyok... szóval,roppant kìnos elmondani hogy terhes vagyok,mert ugye rögtön megtudjàk hogy szex is volt.Nem szoktunk ilyenekről beszélni... hogyan cèlozgathatnék rà,hogy kisbabàm lesz? :)

20/N

2017. júl. 29. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
En akkor aggodnek egyebkent, ha a 20 eves gyerekem meg szuz lenne. Az jarna a fejemben, hogy lelki problemai lehetnek, ami miatt nem mer intim kapcsolatba lepni.
2017. júl. 29. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha minden szempontból fel vagy készülve erre a terhességre, akkor félelmek nélkül elmondhatod. Bár számomra elég ijesztő lenne egy 1 hónapos kapcsolatból babát szülni. Remélem, minden rendben lesz.
2017. júl. 29. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:
valami olyasmit mondanék, hogy "anya, apa, nagy hírem van: nagyszülők lesztek" :)
2017. júl. 31. 08:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos, ha egy hónapja van barátod és máris tudod, hogy terhes vagy, akkor roppant hamar megtörtént a dolog. Ennyire csak ismernek a szüleid, nem hinném hogy szűznek hisznek... ;)
2017. aug. 1. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2017. aug. 1. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
egy hónap után gyerek?
2017. aug. 1. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor lehetséges, ha egyből szexeltetek, ahogy megismerted. Mert a pozitív terhességi tesztkor, már 4 hetes vagy.
2017. aug. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!