Hogyan lehet, hogy 8 hetesen valakinek kerek pocakja van? Nem a méhnél kellene egy kis dudornak látszani? Egyből a has gömbölyödik?
:) 10, igen van egy stílusa, de mentségére amúgy, h rohadtul jó doki és bmikor rábízom magam ilyen kérdésekben már jó ideje.
Én magas vagyok, (najó, ha nem is magas, de 174) és dagi (ezen nincs mit szépíteni.. dagi)
77kg-al kezdtem. Nekem szörnyű lett a cukrom már korán mert én -valóban nem a baba miatt hanem- a zabálás miatt dagadtam de kb én fenn a borda vonalban.. na az tuti nekem nem a méhem volt a 11-en szóval...
Nekem olyan 20-22 hetesen volt cuki pocim. :) akkor esett le nekem is hogy tuti most mar latszik, amikor egy néni átadta a helyet a villamoson :D
Az is számít kinek hanyadik kisbabája, mert nekem pl az első.
7 vtam.
11-es vagyok
Igen ekkora 😀
Ez a harmadik terhességem,az első kettővel se volt nagy pocim,de most lehet nagy lesz,ha már most ekkora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!