Amióta meglátszik, hogy babát várok félreérthetetlenül nyomul rám az egyik kollégám. Ki vagyok tőle! Hogyan hajtanátok el balhé nélkül? .
Én a helyedben a hr-en próbálkoznék először, amit a munkatársad csinál emberileg elfogadhatatlan,hiába jó munkaerő.Valószínűleg csak szólnak neki,hogy állítson magán.
Vagy gyere el már most, emiatt a hülye miatt ne stresszelj,árt a kicsinek,meg neked is.
A férjed pedig ne verje meg lehetőség szerint, mert kell a babának apuka is,nem csak a börtönben a látogatás erejéig. (Viszont ha kicsit keményebben odaszól,hogy vegye észre magát,az nem baj,csak ne üssön.)
Fújj nekem a főnököm ilyen. Egyfolytában kerdezgetett meg nezett de kb olyan szintű dolgokat szólt be, hogy mi van a mellemmel. Faj-e. (basszus.. 10 evvel idősebb 2 gyerekes ember amugy)
En mondtam h orulok, h igy a sziven viseli az állapotom de fejezze be mert nem vagyunk ebben a viszonyban. Azután normalis volt (nem lett mondjuk bunkó vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!