Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjemmel most jutottunk oda...

Férjemmel most jutottunk oda babát szeretnék. Nagyon sok rosszat hallottam ismerősöktől a szülésre, megkövezhettek de undorítónak tartom. Ha magánorvost fogadunk kérésre császároz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 09:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha így aggódsz, fogadj orvost.

Nálam is képszakadás volt, a fiam szívhangja leesett, nem tágultam... SZóval összejött minden. A dokim gyorsan reagált, 10/10-es apgarral megszületett a fiam. Ma már 4 éves, egészséges.

A 17-esnek meg tuti volt egy "szerencsés" császárja, és soha életéében nem szült hüvelyi úton, csak az elmondásokat darálja itt...

SZóval:

" legalább nem éled át a durvaaa méhösszehúzódásokat és a még ennél is durvább mindjárt szétszakadós érzést", ja, mert felvágnak ketté...

" de a gátseb is nagyon tud ám fájni gyerekek. "

Már akinek. Nekem nem volt bajom vele, pedig szakadtam, nem vágtak...

"Attól sem tudsz sem ülni sem lépni, főleg ha van ott lent vagy 5-6 varratod"

Volt 4, mégis tudtam ülni és lépni...

"Minden egyes lépés sírógörcs akkor is és nem csak a császárnál."

Egyáltalán nem fájt, csak kicsit volt kellemetlen, és semmi sírógörcs nem kerülgetett.

Ellenben az előttem 1-2 nappal császározott anyukák, akik felülni is alig tudtak, mert ugye a hasizmukat átvágták. Csak görnyedve tudtak sétálni. És a tejük is nehezebben indult be...

Szóval mint az 1. hozzászólásomban írtam, mindig van ellenpélda, de általánosságban a hüvelyi a "könnyebb szülés". Már ha lehet ilyet mondani. A császár életmentésre van.

2017. júl. 28. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!