Férjemmel most jutottunk oda babát szeretnék. Nagyon sok rosszat hallottam ismerősöktől a szülésre, megkövezhettek de undorítónak tartom. Ha magánorvost fogadunk kérésre császároz?
Normális orvos ok nélkül nem császároz. Akkor sem, ha fizetsz neki. Félbevégnak, basszus! Lehet szépíteni ezt mindenhogy, de ez egy nagyműtét, aminek eredendően életmentés a célja.
Ha meg van idnok, akkor amúgy is hajlamosak a magyar orvosok azonnal szike után nyúlni.
Aki utalja a kórházat, annak a császár pont nem jó választás. Hüvelyi szülés után 3 napig voltunk bent, a császárral egy hétig. A hüvelyi szülés maga volt a csoda, hiába fájt. A császár egy műtét, ami alatt ébren vagy, műtéti körülmények között, látsz és hallasz mindent.
Ezerszer a természetes szülés, mint a császár.
Én is félek a kórháztól, vérvételtől, minden ilyesmitől, de amióta babát várok ez teljesen lecsillapodott. Pár éve voltam utoljára laborban, akkor 2 hétig halasztgattam, annyira féltem. Mikor a baba miatt kellett menni, az elsőnél még féltem, a cukorterhelésesre már mosolyogva mentem. Persze nem mondom, hogy élveztem, de teljesen más állapot a várandósság. A szülés meg pláne. Szóval szerintem ne stresszelj ezen előre, csak sodródj az árral, és hidd el, könnyebben átlendülsz az ijesztőnek tűnő dolgokon, mint gondolnád. :)
Egyébként ezerszer szolidabb és kevesebb beavatkozással járó dolog hüvelyi úton életet adni a kisbabádnak, mint átesni egy nagy, hasi műtéten, mindezt ébrenlétben. Gondolkodj el még ezen.
Szerintem ha arra gondolsz, hogy a babával minden rendben legyen és végre a kezedbe tarthasd akkor nem fog érdekelni a kórház a vér és stb.
+ Soha nem szabad mások tapasztalatára alapozni. Mindenki borzasztónak éli meg és mégis van aki 5 gyereket is szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!