Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjemmel most jutottunk oda...

Férjemmel most jutottunk oda babát szeretnék. Nagyon sok rosszat hallottam ismerősöktől a szülésre, megkövezhettek de undorítónak tartom. Ha magánorvost fogadunk kérésre császároz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Normális orvos ok nélkül nem császároz. Akkor sem, ha fizetsz neki. Félbevégnak, basszus! Lehet szépíteni ezt mindenhogy, de ez egy nagyműtét, aminek eredendően életmentés a célja.

Ha meg van idnok, akkor amúgy is hajlamosak a magyar orvosok azonnal szike után nyúlni.

2017. júl. 28. 10:51
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Aki utalja a kórházat, annak a császár pont nem jó választás. Hüvelyi szülés után 3 napig voltunk bent, a császárral egy hétig. A hüvelyi szülés maga volt a csoda, hiába fájt. A császár egy műtét, ami alatt ébren vagy, műtéti körülmények között, látsz és hallasz mindent.

Ezerszer a természetes szülés, mint a császár.

2017. júl. 28. 10:54
 13/21 babyboom567 ***** válasza:
92%
Természetesen szültem,Szülés közben ,után sehol semmi vért nem láttam(vagy nem azzal voltam elfoglalva) csak a betéten,mikor már ki tudtam menni mosdóba. Kb mintha erősebben menstruálnál.És nekem a harmadik napra már elég volt a normál betét.
2017. júl. 28. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Én is félek a kórháztól, vérvételtől, minden ilyesmitől, de amióta babát várok ez teljesen lecsillapodott. Pár éve voltam utoljára laborban, akkor 2 hétig halasztgattam, annyira féltem. Mikor a baba miatt kellett menni, az elsőnél még féltem, a cukorterhelésesre már mosolyogva mentem. Persze nem mondom, hogy élveztem, de teljesen más állapot a várandósság. A szülés meg pláne. Szóval szerintem ne stresszelj ezen előre, csak sodródj az árral, és hidd el, könnyebben átlendülsz az ijesztőnek tűnő dolgokon, mint gondolnád. :)

Egyébként ezerszer szolidabb és kevesebb beavatkozással járó dolog hüvelyi úton életet adni a kisbabádnak, mint átesni egy nagy, hasi műtéten, mindezt ébrenlétben. Gondolkodj el még ezen.

2017. júl. 28. 11:29
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ha arra gondolsz, hogy a babával minden rendben legyen és végre a kezedbe tarthasd akkor nem fog érdekelni a kórház a vér és stb.

+ Soha nem szabad mások tapasztalatára alapozni. Mindenki borzasztónak éli meg és mégis van aki 5 gyereket is szül.

2017. júl. 28. 11:30
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Ráadásul (ha igaz mert csak olvastam,hogy) 30%-al több esély van bölcsőhalálra a császáros babák esetében a természetes úton született babákkal szemben.
2017. júl. 28. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Igen igen a császár sem jó biztos vagyok benne, de legalább nem éled át a durvaaa méhösszehúzódásokat és a még ennél is durvább mindjárt szétszakadós érzést, vagyis a kitolást. Írjátok neki, hogy nehéz felállni műtét után meg leülni is mert hasi műtét. Nyilván igen, de a gátseb is nagyon tud ám fájni gyerekek. Attól sem tudsz sem ülni sem lépni, főleg ha van ott lent vagy 5-6 varratod. Pont ott fáj ahol a nő a legjobb érzékenyebb.Minden egyes lépés sírógörcs akkor is és nem csak a császárnál.
2017. júl. 28. 14:19
 18/21 anonim ***** válasza:
*legérzékenyebb
2017. júl. 28. 14:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Legnagyobb félelmem hogy a szülés közben elájulok, vagy nem tudok kinyomni a babát. Oxugén hiányos lesz vagy vmi más, komolyabb. Nem bírnám elviselni.
2017. júl. 28. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem fogsz elájulni..igaz hogy nagyon nagy fájdalom,de több 1000 nő szült már és fognak is. Ha ők túl élték (többek között én is 2x) akkor te sem fogsz belehalni. Azért vannak a szülésznők,az orvosok hogy ha baj van tudjanak segíteni!
2017. júl. 28. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!