Meddig lehet a meforalt szedni terhesség alatt?
Sziasztok!
15 hetes vagyok 3*500 meforalt szedtem,majd 12.héttől kezdtem csökkenteni jelenleg 2*250 az adagom.4 naponta csökkentem,a végén el kell hagynom.a kérdésem hogy mi van ha szedem tovább ezt a 2*250et nem merem elhagyni,mert félek ártok vele.ugyérzem igy legalább kordában van tarva az inzulinom.a nőgyógyászom nem nézi a cukrom hiába kérem.azt mondta a legutobbi jó volt 5.3 és 7.1 ez 10.héten volt.és h nem indokolt.az inzulinom 9 és 122 volt(az inzulin terhesség elötti adat)60 és 120 perces.köszönöm
Szia! A cukrod figyeled? Ha nincs 6 felett es tartod a dietat akkor nem muszaly szedni, ezt csak azert mondom, mert nekem a diabetologus azt mondta, jobb nem szedni kb a 14heten mondta ezt. Igaz o is mondta, hogy nincs bizonyitek arra, hogy kart tenne a bababan, de o abba szokta hagyatni ha lehet. Te cukorbeteg vagy vagy csak inzulinrezisztenciad van?
Melyik megyeben laksz? Tudok ajanlani egy nagyon jo endo&diabetologust ha ires vagy.
En terhesseg eleje ota nem szedem a cukrom a 150gr ch dieta miatt 4,5-5,2 mozog. 10.000ftbol boven kapsz egy vercukormerot otthonra tesztcsikkal egyutt.
20hkm.
Ha van kerdesed irj nyugodtan :)
Szia köszi hogy írtál :)
Nem nem figyelem a cukrom, nincs cukor mérőm. csak IR van.Budapesti vagyok.Igen én is úgy tudom hogy van aki végig szedi vagyis h nincs ellene semmi infó
#6-os, ilyet senki nem mondott, mit kell túlérzékenykedni... Én is IR-es, Pco-s vagyok PM alulműködéssel (Letroxot is szedek) És igen, az én endokrinológusom is elmondta, hogy ez a kétfajta "iskola" létezik, a végig szedetős és az első trimeszter után abbahagyatós. Nincs egységes álláspont, minden orvos a saját belátása szerint szereti a kismamáival.
Csak azt jegyeztem meg, hogy végiggobdolva szerintem logikusabb végig szedni. Én nyugodtabb vagyok így és már kihordtam így egy tökéletesen egészséges terhességet, már csak ezért sem csinálnám másképp.
22+0 hkm
szülés napján nem vettem be, mert nem tudtam enni, és nem akartam rosszul lenni.
jól tettem, végül császároztak.
másnap az ebéddel együtt már a metet is bevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!