Terhesség harmadik trimeszterében szoknya vagy nadrág?
Figyelt kérdés
35. hétben járok. leginkább szoknyát veszek fel, de nem ajánlatosabb inkább a nadrág? Felszálló baktériumok miatt kérdezem , hogy nem- e lesz baj , ha szoknyába járkálok a városba meg akárhova? meg ha már ki nyílik a méhszáj is és pont szoknyába leszek?2017. júl. 26. 12:15
1/5 anonim válasza:
Ami kényelmes. Én nadrágot hordtam, mert szoknyát nem szoktam. Hordasz alsóneműt is gondolom, meg ha leülsz szoknyára is arra ülsz rá nem húzod fel, nem fog a szoknya miatt felszállni semmi.
2/5 anonim válasza:
Nem értem a problémát. A felszálló baktériumok nem a levegőben szállnak. :)
Pucér alféllel pedig csak nem ülsz le mindenhova? Vagy a szoknya neked = miniszoknya?
Azt azért nem javaslom terhesen.
3/5 anonim válasza:
Egyrészt nyár van, másrészt gondolom viselsz bugyit. A méhszáj meg nem nyílik ki úgy, hogy kipottyan a gyerek, vagy nem is értem, mitől parázol, hogy pont szoknyában leszel...
4/5 anonim válasza:
Atyaég...... bugyit csak veszel fel?!? Ne legyél ennyire parás) megnehezíted saját magad életét ha megszületik a baba!!
5/5 anonim válasza:
Pár évtizede a nők nem is vettek fel nadrágot, mégis mind itt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!