Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes leszek az esküvőmön,...

12 hetes leszek az esküvőmön, felvehetek fűzős menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Az esküvői időpont már jó ideje le volt beszélve, ruha megrendelve, minden flott és kiderült, hogy jön a babó, Szerintetek ártok neki, hogyha kb 3 órára, amíg a szertartás és a fotózás tart, fűzős ruhát veszek fel ( természetesen nem fűzetném be erősen)?
2010. máj. 22. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nem
2010. máj. 22. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Felvehetsz.
2010. máj. 22. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ha nem fűzöd be erősen,nyugodtan vehetsz fel.De tényleg ne legyen szoros.
2010. máj. 22. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nyugi nem lesz semmi gond! Persze, hogy felveheted, csak tényleg ne legyen túl szoros. A babád biztonságban van. Sok nőnek ilyenkor még nem is látszik, hogy terhes lenne, annyira pici a pocija. Sok boldogságot és gratulálok a picihez! 38 hetes kismama

2010. máj. 22. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a gratulációt! Persze, hogy nem akarom magam befűzetni, szeritnem majd csak díszként funkcionál majd a fűző rajtam. :)
2010. máj. 22. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat és 5 hónapos terhes voltam, amikor fűzős menyasszonyi ruhában mentem férjhez. a lényeg az, hogy kényelmes legyen, és ne szorítson, egyébként bármi mehet! :)
2010. máj. 22. 21:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Megnyugtat :)

Köszönöm!

2010. máj. 23. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is pont 12 hetes voltam, mikor férjhez mentem és nekem is karcsúsítós ruhám volt, és mivel hányós voltam, még előtte nap bevettek a derekából. Egyáltalán nem volt még pocakom. Igaz, nekem 4 órát volt rajtam 6-7 órát volt, mert csak egyszerű szertartásunk volt és nem volt lagzi. Viszont ha nektek lesz, oda már valami kényelmesebbet ajánlok :)

Sok-sok boldogságot és gyönyörű életet!

2010. máj. 23. 09:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Jaj, de kedves vagy, köszönjük szépen!

Megszületett már a babád?

2010. máj. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!