12 hetes leszek az esküvőmön, felvehetek fűzős menyasszonyi ruhát?
Figyelt kérdés
Az esküvői időpont már jó ideje le volt beszélve, ruha megrendelve, minden flott és kiderült, hogy jön a babó, Szerintetek ártok neki, hogyha kb 3 órára, amíg a szertartás és a fotózás tart, fűzős ruhát veszek fel ( természetesen nem fűzetném be erősen)?2010. máj. 22. 19:27
3/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem fűzöd be erősen,nyugodtan vehetsz fel.De tényleg ne legyen szoros.
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nyugi nem lesz semmi gond! Persze, hogy felveheted, csak tényleg ne legyen túl szoros. A babád biztonságban van. Sok nőnek ilyenkor még nem is látszik, hogy terhes lenne, annyira pici a pocija. Sok boldogságot és gratulálok a picihez! 38 hetes kismama
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a gratulációt! Persze, hogy nem akarom magam befűzetni, szeritnem majd csak díszként funkcionál majd a fűző rajtam. :)
2010. máj. 22. 19:59
6/9 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat és 5 hónapos terhes voltam, amikor fűzős menyasszonyi ruhában mentem férjhez. a lényeg az, hogy kényelmes legyen, és ne szorítson, egyébként bármi mehet! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtat :)
Köszönöm!
2010. máj. 23. 08:36
8/9 anonim válasza:
Én is pont 12 hetes voltam, mikor férjhez mentem és nekem is karcsúsítós ruhám volt, és mivel hányós voltam, még előtte nap bevettek a derekából. Egyáltalán nem volt még pocakom. Igaz, nekem 4 órát volt rajtam 6-7 órát volt, mert csak egyszerű szertartásunk volt és nem volt lagzi. Viszont ha nektek lesz, oda már valami kényelmesebbet ajánlok :)
Sok-sok boldogságot és gyönyörű életet!
9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, de kedves vagy, köszönjük szépen!
Megszületett már a babád?
2010. máj. 23. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!