Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesek! Mit éreztek a...

36 hetesek! Mit éreztek a szülés időpontjával kapcsolatban? Van tippetek, hogy előbb, vagy a kiírt időpontban szültök, esetleg ráhúztok?

Figyelt kérdés
Vannak e előjelek, amiből már valamira következtettek?Mekkora babára számítotok?
2010. máj. 22. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor a lányomat vártam, előre mondtam már a terhességem elején, hogy lány lesz, 2800 grammal fog születni, és előbb mint a kiírt időpont. 11 nappal előbb született 2805 grammal, és lány lett.

Most azt mondtam az elején hogy fiú lesz a kistesó, hát ez úgy néz ki stimmel, legalábbis az egyikre azt mondták hogy fiú, a másik kicsiről még nem tudjuk (tehát ikrek), innentől csak reménykedni tudok, hogy legalább nem lesznek koraszülöttek, és hogy nagyon kicsik se.

:-)

2010. máj. 22. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:

szia, én 36+3vagyok ma, és úgy gondolom, előbb fogok szülni a kiírt időpontnál. ez csak megérzés, de a dokim is így jósolja. Nekem már kb két hete éjszakánkét szurkál a hasam alja, és a 36hetes vizsgálaton már szólt is az orvos, hogy nyílik a méhszáj. Én csak ebből gondolom- bár ettől egyébként még simán túl is hordhatnám, de valahogy belül azt érzem, hogy meglesz a drágám már hamarabb. Másidok babuci.

A babaát 3200-ra becsülte, hogy kb annyival fog születni, mert pont 36hetesen a méretei alapján 2700-ra saccolták a súlyát. Ja, és kisfiú!

2010. máj. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!