Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi héttel tévedhetnek az...

Mennyi héttel tévedhetnek az orvosok a szülés várható időpontjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
az unokatestvéreméknél 1 hónap volt amit az orvos tévedett annyival előbbre irta ki a baba 3670 gramm és 56 cm volt mikor megszületett
2008. júl. 27. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Az nem semmi! 1 hónap! Visszafelé is igaz lehet?
2008. júl. 27. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Két hetet oda-vissza!Én is június 20-ra voltam kiirva és június 9.-én szültem(ezelőtt három évvel)!2800grammal és 49 centivel született a lányom!!Jó babavárást!!
2008. júl. 27. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:

nálam a 37.héten jött a kisfiam, 3kg 50 centivel....szerintem nem is lett volna több helye már,naon csucsos pocim volt

1 hetes kisfiú anyukája

2008. júl. 28. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A születés ideje és a baba mérete nem azt jelenti, hogy tévedett a fogantatás idejében....

Mi pontosan tudju melyik nap fogant, mert gyógyszeres petetérésem volt, és a baba 2,5 héttel ngyobb a koránál.Ekkor ha nem tudnánk 100%-osan akkor már sokan rámondanák, hogy máskor fogant pedig ez csupán genetika.A péárom nővére a 34. hétre szült egy 3000g-os babaát és ha kihordta volna a 40 hetet akkor kb 5 kg-os lenne.Mint már említettem genetika.Csak és kizárólag 2 hetet lehet tévedni, hiszen a terhességi hetet utolsó menzesztől számítják és nem feltétlen a peteéréskor lessz terhes vki.Máskor is meg tudja a sperma termékenyíteni azt a petét ami ott csücsül....

2008. júl. 28. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2008. júl. 29. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!