Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ettetek májkrémet terhesség...

Ti ettetek májkrémet terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Két három hete folyamatosan májkrémes kenyeret ennék, de mindenhol azt olvasom hogy nem szabad amit a védőnőtől kaptam listát abban is benne van hogy azt nem szabad enni a magas A vitamin tartalma miatt plusz lehet benne baktérium. Ti ettetek vagy eszitek?

2017. júl. 25. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kórházban a terhespatológián töltött 1 hetem alatt kb 2x kaptunk májkrémet reggelire. Pff, lehet a máj tiltólistás, de a májkészítményekben végül milyen tartalommal is szerepelnek?
2017. júl. 25. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
a máj az más mint a májkrém ,májkrémben 15-25% máj van csak ami nem ugyanaz mint ha minden nap rántott májat ennél nasinak is...
2017. júl. 26. 07:57
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Én májat is ettem,nem kell kilószámra enni és akkor mindent lehet. Csak a nyers húst és nyers tojást kerültem.
2017. júl. 26. 08:01
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

A rendes máj pl rántottan vagy resztelten már lehet tiltólistàs, de egy bolti májas/májkrèmben nincs annyi "káros".

Szerintem sokkal nagyobb baj nyers tojást enni vagy nyers halat mint màjkrèmet.

2017. júl. 26. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Heti 1-2xszer nyugodtan egyel meg egy majkremes kenyeret :-)
2017. júl. 26. 12:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Mióta tudom hogy terhes vagyok (már 33 hete :) azóta nem ettem májat, májkrémet is sokáig nem ettem de az utóbbi pár hétben már nem bírtam. Elvileg az egész 30 százalék májat tartalmaz, de nem is az A vitamin tartalma miatt kell a legjobban kerülni a májkrémet hanem a baktérium miatt amit tartalmazhat.. Bízom benne hogy az a mennyiség amit megeszek attól nem lesz baj. Nyers húst alapból nem ettem soha, se nyers tojást.. És minden gyümölcsöt áztatok mielőtt megeszem bár tudom sokat nem ér mivel agyon vannak vegyszerezve sajnos. És itt ahol én élek "hazai" nincs úgyhogy nincs választásom.
2017. júl. 26. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon jol csinalod, ugyes vagy :-) En alig varok mar egy jo kis tatarbeefsteaket vagy camembert sajtot, gorgonzolat :-D De azokat azert nem vallalom be...
2017. júl. 27. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!