Ti ettetek májkrémet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Két három hete folyamatosan májkrémes kenyeret ennék, de mindenhol azt olvasom hogy nem szabad amit a védőnőtől kaptam listát abban is benne van hogy azt nem szabad enni a magas A vitamin tartalma miatt plusz lehet benne baktérium. Ti ettetek vagy eszitek?2017. júl. 25. 19:08
1/17 anonim válasza:
Ettem.
Nekem senki nem mondta hogy nem lehet
2/17 anonim válasza:
Ettem. Nekem sem mondta senki, hogy nem lehet. Egészséges 5 évesem van.
3/17 anonim válasza:
Ettem. volt 2 májkrémfüggő hetem, semmi mást nem tudtam megenni.
4/17 anonim válasza:
Ettem. Nekem sem mondta senki, hogy ne egyek.
5/17 anonim válasza:
Ettem. Le se tudtam volna mondani a gyulai májasról friss kenyérrel, paradicsommal :)))
7/17 anonim válasza:
Sokat ettem, egyszerűen kívántam.
8/17 anonim válasza:
Ettem (minden reggel az utolsó hónapban). Senki nem mondta, hogy nem lehet.
10/17 Norman Bates válasza:
En holnap megyek orvoshoz, multheten mikor kertem idopontot, azzal kezdtek, hogy elmondtak hogy mire figyeljek, mit nem szabad enni. A majra kulon felhivtak a figyelmem, hogy a magas A vitamon tartalom karosithatja a magzatot. Azert mert itt van 3 ember akinek nem volt belole baj en meg nem buzditanak senki...
Mondjuk a majkrem az lehet kb 2% majat latott abban meg nincs annyi A vitamin, nem tudom, de a rendes majat tenyleg keruld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!