Köteles vagyok így is engedni hogy lássa a gyereket?
Figyelt kérdés
Kiderült hogy csak fogadásból feküdt le velem. Soha az életbe nem hittem volna hogy képes ilyesmire. Kidobtam a fenébe, megmondtam hogy látni nem kívánom többé. Teherbe estem, még nem tud róla. Akartam mindig is gyereket és annak ellenére amit velem tett szeretem őt. Én szerelmes vagyok belé már évek óta, akarom a gyerekét. De azt nem akarom hogy ezek után köze legyen hozzá. Szerintem ez így jogos. Nem akarom hogy lássa. Megtilthatom neki, ha esetleg kitudódik a dolog?2017. júl. 25. 14:24
31/33 A kérdező kommentje:
Nem muszáj elhinni h védekeztünk és válaszolni sem kötelező. Arról meg nem is mondok semmit h mennyire undorító h pár sor alapján ítélsz meg/el és alkotsz rólam ilyen negatív véleményt. Nem a válaszok befolyásoltak csak, hanem a saját érzéseim, mert egyesekkel ellentétben nekem vannak.
Nagyon kiakadt, teljesen lesokkolódott. Elrohant, időre van szüksége.
2017. júl. 26. 07:18
32/33 anonim válasza:
Majd írd meg lécci, hogy mi a döntése a drága apukának, ha már lenyugodott.
Fogadjunk, hogy az abortuszra rá akar majd beszélni. Ezt így látatlanban megmondom.
33/33 anonim válasza:
Azért gonoszak a válaszok, mert csak támadások és leoltások érkeztek. Így tényleg senkit nem lehet meggyőzni, hogy ízekre szeditek, sokan itt vezetik le az otthon felgyülemlett feszültséget. Egy percig sem próbálta senki megérteni, hogy mit érezhet most. Nem tudom itt ha valakit átvernek, megszégyenítenek és véletlenül fel is csinálnak (elnézést a megfogalmazásért, a sértett nézőpont szerint írtam) az hogyan reagálna, mindenki ilyen végtelen nagy szeretettel és türelemmel fordulna e az apa felé. Én is hülyeségnek tartom, hogy el akarja titkolni, vagy hogy bosszúból nem engedné, hogy lássa a gyerekét, de megértem Őt is teljesen, szerintem ezt a kérdést egyébként is csak a szomorúsága íratta vele és Ő maga sem gondolta volna hosszútávon komolyan. De biztosan nem a sok gonosz hozzászólás győzte meg. Egyébként Te aki utánam válaszoltál és kérdezted, hogy miért gonosz, nagyon szépen és értelmesen fogalmaztad meg a véleményed, ha mindenki így írt volna, semmi gond nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!