Köteles vagyok így is engedni hogy lássa a gyereket?
11/33 A kérdező kommentje:
Aha,szóval a lelki bántás még annyira se számít. Persze...
Biztos nagyon jó apja lenne. Kivéve ha rá is el kezd fogadásokat kötni. Ezt nem fogja megcsinálni az én gyerekemmel. Nem adok rá neki esélyt, nem fogom ezt megkockáztatni.
Nem lesz gond azzal hogy eltartsam, nélküle is menni fog, ne aggódj. Előbb halok éhen minthogy elfogadjam a pénzét.
Nézd, ha nem erőszakolt meg, te pont ugyanolyan hibas vagy.
Indíthat majd apasagi pert a gyerek miatt és ha megnyeri, bizony hogy lesz lathatasi joga - sőt, akár el is perelheti majd tőled.
2017. júl. 25. 15:02
13/33 A kérdező kommentje:
Egyébként maradjunk a kérdésemnél ha kérhetem. Szóval ha kiderül és beperel, megállapítják hogy ő az apa. És akkor ez nem számít? Hogy csak szórakozott velem, hogy mennyire jellemtelen?
Nekem teljesen mindegy :) Csak tudod a gyereknek APAI szeretetre is szüksége lesz, amit te ha meggebedsz sem fogsz tudni megadni neki sem pénzel, sem az anyai szeretettel. Lehet, hogy eleinte semmi sem fog a gyerekeden látszódni. Csak aztán nehogy akkor derüljön ki, hogy jó lett volna egy (akár csak hétvégi) apa az életében. Lehet hogy jobb is lesz a gyerek apjának, ha egy ilyen bosszúszomjas nőtől "nem vár" gyereket. Szegény gyerek. Még meg sem született, te már a saját érdekeidet elé helyezed, mondván, hogy "ez a gyerek érdeke". A gyerek érdeke az, hogy az apja felnőjön a feladathoz és foglalkozzon vele. Na te most ennek az esélyét veszed. Esélyt sem adsz. Biztosan ez lesz a jó a gyerekednek. A legjobb viszont az lesz az egészben, amikor majd el kell mondanod a gyerekednek, hogy bizony neki is van egy apja, akitől te fosztottad meg.
2017. júl. 25. 15:05
15/33 A kérdező kommentje:
Miért lennék labilis? Mert kiakadtam h így átvert az az ember aki azt hazudta h szeret???? Mert te ezt nyugodtan fogadnád mi?
16/33 A kérdező kommentje:
Úristen légy szíves hagykátok abba! Ne írjatok már ilyesmiket h szegény gyerek!!! Ne rúgjatik már bele abba aki így is a földön fekszik
Senkit nem fog érdekelni, hogy úgy tetted szét a lábad neki, hogy a csillagokat is leígérte vagy előre megmondta, hogy csak szex. A gyerek érdekeit nézik a bíróságon, nem a te bosszúdat
2017. júl. 25. 15:07
18/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok labilis, meg nem szokasom ez a bosszúállás se, de engem még így soha senki nem bantott meg. Basszus nem igaz h nem bírjátok kicsit beleképzelni magatokat a helyembe??? Egész nap csak bőgök így is, máz az is eszembe jutott h elmegyek abortuszra és elköltözöm új életet kezdek vhol máshol. Nem tudom mit tegyek
Kérdező, a pasi egy büdös bunkó, ebben igazad van. Megérdemelné, hogy érezze amit te.
De bármilyen görény volt, jogilag ez nem bűn, csak erkölcsileg gáz. A gyereknek kell az apja is, és neki talán jó apja lenne.
Ez a másik. Attól, hogy szereti a gyerekeket, szereti az unokahugit stb, nem biztos, hogy akarna sajátot. A kettő nem függ össze, nagyon nem.
Meg kell értened, hogy az elgondolásod jogilag nem megoldható. Az ő gyereke, a bíróság láthatást fog megítélni neki, ha apaként szerepel.
2017. júl. 25. 15:25
Nem, nem számít, hogy jött össze a gyerek. Ha Pl apuka kézzel lábbal tiltakozott ellene, védekezett rendesen de a kedves hölgy atbaxta, apuka akkor is köteles lesz tartasdijat fizetni. A törvények a gyerek érdekét nézik. Itt ti ketten szabad akaratokbol fekudtetek le egymással, a gyerek becsuszott, mindkét szülőnek azonos jogai lesznek hozza
2017. júl. 25. 15:56
Kapcsolódó kérdések: