Ha, teherbe elytettem egy lányt, megszült egy egészséges gyereket, akkokr én köteles vagyok felnevelni?
Figyelt kérdés
31F2017. ápr. 4. 15:02
1/11 anonim válasza:
Jaja, ez van.Ha nem, gyerektartás.
L
2/11 anonim válasza:
Nem vagy köteles felnevelni. Fizetni vagy köteles a gyerektartást.
4/11 anonim válasza:
31 évesen örülnöd kéne..
Ilyen kérdéseket 16-18 évesek szoktak feltenni.
De hát köztudott hogy a férfiak később érnek,ebben az eset ben talán soha..egy igazi férfi vállalja a következményeket.
5/11 anonim válasza:
Nem vagy koteles. De fizetned kell egy eleten at ha a birosag megiteli es van munkad. Ez van ha nem vedekezik valaki....
6/11 anonim válasza:
Azt írja lányt .. Nem nőt
Lehet ezért nem örül neki .
8/11 anonim válasza:
Inkább ne neveld. Ha mégis, nyelvtan leckében ne segíts neki és ne te ellenőrizd a helyesírását. Nem járna jól vele.
Fizetned viszont kell, ha elismerted, illetve DNS vizsgálat kimutatta, hogy te vagy az apa. Az anya bíróságon kérheti a gyerektartás megállapítását.
9/11 anonim válasza:
köteles vagy gyerektartást fizetni
ha felteszed ezt a kérdést, akkor inkább ne neveld
10/11 anonim válasza:
Gyere le LYóisten...
Fizetned kell gyerektartást, felnevelni nem vagy köteles. De beteg gyereknél is ugyanígy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!