Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás terhesség alatt?

Barnás folyás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 9 hetes terhes vagyok. Tavaly volt egy missed ab-om, a 11.heti ultrahangon nem volt szívhang. Most, amint pozitív lett a tesztem, egyből mentem orvoshoz, mert tavaly megbeszéltük, hogy ad gyógyszert. Duphastont szedek a terhességem 5.hetétől. Ma délután észrevettem kisebb folyást, és kb hajszálnyi csíkban éppenhogy barnára színeződött folyást. Menjek ügyeletre? Görcs semmi nincs. Kicsit nagyobb mennyiségű, nyákszerű folyásom van. Holnap is ha észlelem, természetesen megyek orvoshoz. Vajon mi lehet a baj? Aki volt ilyen helyzetben, tőlük várok válaszokat. Köszönöm
2017. júl. 23. 21:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pont ezt vettem észre, hogy ha pihenek nincs ilyen barnás nyákos folyás. Naponta többször figyelem, de nem folyamatosan folyik, alkalomszerűen, és tényleg éppen hogy észre lehet venni, egy hajszálnyi vékony "nyákcsíkban" van elszíneződés. Jövő héten megyek orvoshoz legközelebb.
2017. júl. 24. 14:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazatok volt :) minden rendben van, és tényleg többet kell pihennem! Köszönöm mindenkinek, aki segített a válaszával!
2017. aug. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!