Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végefelé nagyon...

A terhesség végefelé nagyon bő sötétsárga folyás bajt jelez?

Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok és napok óta tart, orvoshoz holnap megyek és természetesen megemlítem majd. 36 hetesen volt fertőzésem amire kúpot kaptam, aztán használtam lactofeelt is. De se előtte se közben ilyen nem volt, csak a napokban. Tapasztalt valaki ilyet az utolsó hetekben? Vagy újabb fertőzésre számítsak? Más panaszom nincs.
2017. jún. 25. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam ugymond ne jezett jót. Programcsászárom volt. 38+6 ra kiírva

De 35+4 hetesen jott a folyas es aznap este megcsászárztak, mert a doki félt h fertozes , es az is volt besargult a babam de az ugye nagyon sok babanál előfordul. Semmi bajunk nem lett.

De peldaul baratnomnek nem jelentett semmi ilyesmit , elmult neki valami kúpot kapott rá :) szóval majd a doki megmondja

2017. jún. 25. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem viszket, vagy valami más tünet? Ha nem, akkor még a nyákdugó is lehet, bár az nekem rózsaszínes volt. De hallottam már sárgáról is.
2017. jún. 25. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen más panaszom. Nyákdugó létezne, hogy sokáig folyamatosan távozik? Mármint napokig? Tudom szülés ideje szempontjából nincs jelentősége de azért örülnék, ha nem egy újabb fertőzésről lenne szó. Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 25. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan.
2017. jún. 25. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt olvastam, ezen az oldalon, szóval ...
2017. jún. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!