Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erdekelne a velemenyetek! Ti...

Erdekelne a velemenyetek! Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Ti mit tennetek ha pl mikor meg 19evesen nem engedtek el sehova a szuleitek szorakozzni(soot sehova) Es ez nagyon bantott titeket. Majd a parodhoz elkoltozol ugyan ugy19evesen. Vegre nem vaagy fogva mehetsz ahova akarsz de vegul is nem mesz mert mar nem is izgat mert annyira szerelmes lettel.. Telnek az idok kapcsolat megromlik. Majd ra egy nem kivant terhesseg. Szivem nincs elvetetni de bele gondolni abba hogy nem szorakoztam ugymondd nem eltem ki magam erzem buntudatom lenne ugyis. Mert igazabol mar azt erzem ismet hogy szivessen mennek szorakozni. Baratokal stb.

Ja es nem vagyok terhes de a szitu valodi a terhesegen kivul. Ki mit tenne? Megtartana a babat vagy elobb ki "elne, ", magat?,

20\l

2017. júl. 21. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Mi lenne, ha nem agyalnál hülyeségeken, hanem szakítanál, és életedben először kipróbálnád,milyen nem függeni senkitől?

Férjem van, gyerekeim, rég elmúltam 20, de sosem érzem, hogy nem mehetnék el bárhová, barátokkal, szórakozni, moziba, színházba, fesztiválra, férjjel együtt, ha úgy adódik. Nem szabad bezárkózni, mert te szerelmes vagy. Az nem szerelem. Hanem kalitka.

2017. júl. 21. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy már szerelmes, ez húszévesen, főleg, ha az embert előtte sehova nem engedték, elég gyakran megesik. Szerintem menni akartál otthonról, ami teljesen érthető, de ez se feltétlenül az, amit kerestél. Ettől persze még vállalhatnál gyereket, ha nagyon akarnál, csak nem biztos hogy jól tennéd. Mindenesetre egyetértek az előttem szólóval abban, hogy ha ez elmúlt, ne félj a szakítástól. Az emberrel a húszas éveiben - is - sok érdekes dolog tud történni :)
2017. júl. 21. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan azt gondolom mint az első válaszoló. Igazán akkor tudsz éni,ha mindenkitől független vagy,és azt csinálsz amit akarsz. Gyereket meg rá érsz szülni 10év múlva is,vagy majd akkor amikor eljön az ideje. Ezt érezni fogod,hogy mikor van itt az ideje. Addig meg ne aggódj feleslegesen hülyeségeken!
2017. júl. 22. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
20 evesen van meg idod gyakorolni a helyesirast, hogy legalabb egy mondatot le tudj irni helyesen ...
2017. júl. 22. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
42%

Jó sokáig tartott az együtt élés!

Az meg már a te döntésed mit csinálsz.de ha egyedül maradsz nem igazán tudsz bulizni moziba színházba elmenni....

2017. júl. 22. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint a gyerekkel egyedül maradnira gondoltam
2017. júl. 22. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Sürgősen szakítanék és elköltöznék, akár haza is, ha még nincs biztos megélhetésem. A biztos megélhetést úgy értem, hogy egy minimumális kereset, amiből a lakbért, rezsit ki tudnám fizetni, kaját venni, és valamennyi maradna még szórakozni stb. is.

Nem hoz az jót, ha egy már nem működő kapcsolatban benne marad az ember, főleg, ha nem házasság még (mert ott én is azt mondaám, hogy érdemes megpróbálni helyrehozni). De különben gyorsan telik az idő, sodornak a megszokott történések, s hamar megeshetik, hogy pár hónap múlva már ugyenezt a kérdést írhatnád ki annyi változással, hogy a terhesség is igaz lenne. Ne várd meg azt! 19 évesen már otthon is megmondhatod, hgy szükséged van egy megfelelő szabadságra, persze, amíg otthon élsz, lehet beleszólásuk, hogy mi a határ, de próbáld meg megbeszélni velük, ha nem tudsz még egyből önálló lakhatási feltételeket biztosítani magadnak. Csak azért ne maradj most a pároddal, mert kényelmesebb, mint megoldást keresni. Egyedülállóan is lehet szórakozni, gondolom, akad néhány jó barátod. Persze, mindezt egy pici babával is meg lehetne valósítani, de ha eddig sikerült ne hozni össze egy nem kívánt terhességet egy már nem kívánt kapcsolatból, akkor sürgősen érdemes lenne szerintem kilépni a kapcsolatból, mielőtt sikerül saját magadat sarokba szorítanod. Bátorság, fog menni egyedül is, felnőtt ember vagy már, ki tudod alakítani az életedet úgy, hogy jó legyen neked.

Ui. Néha pár hónap szórakozás, bulizás is elég, hogy ne folyton ezen kattogjon az ember, hogy én szegény, aki még nem is szórakozott. Ezt saját tapasztalatból mondom.

2017. júl. 22. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
én megtartanám. Nem tudnék tükörbe nézni, ha a bulizásért ölném meg a kisbabámat a hasamban
2017. júl. 22. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos, erre azelőtt gondolnék hogy teherbe estem, mert olyan nincs hogy amint megtudod hogy terhes vagy egyből rádjön a bulizhatnék. Az hogy a szerelem miatt nem érdekelt, a te bajod, nem a gyereket büntetném miatta. Amúgy meg gyerek mellett is el lehet ám járni szórakozni, több barátom i jár havonta-kéthavonta diszkóba.

Különben is ha megromlott a kapcsolat akkor hagyd ott mielőtt terhes leszel, bár nem tudom húsz évesen képes lennél-e eltartani magad, albérletet, rezsit fizetni stb.

2017. júl. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!