A G1 intézetről mi a véleményetek? A 4d ultrahangos vizsgálat érdekelne. Mennyi a várakozási idő?
Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 10:01
1/4 anonim válasza:
Én 3-4 nap múlvára kaptam időpontot.
Nagyon aranyosak, kedvesek voltak.
Sok-sok képet csináltak, ezekből egyet kinyomtattak, a többit felrakták az oldalukra, ahova kaptam saját jelszót és így le tudtam őket tölteni. Adtak DVD-t is a videoval, illetve kaptam leletet is, lemérték a babát, alaposan megnézték mindenét.
Én maximálisan elégedett voltam.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves vàlaszoló! Nektem mennyi ideig tartott az uh? Mennyi idős a pocaklakód?
2015. máj. 27. 11:19
3/4 anonim válasza:
Szia!
Mi a 23. Heten es tegnap 31 hetesen voltunk náluk :) en tegnap kitaláltam délelőtt hogy menjünk el es 17:00 kaptunk időpontot. Nem kell várni olyan fél órás az egész, a DVD 20perces
4/4 A kérdező kommentje:
De jó.!!! Köszi a vàlaszt!
2015. máj. 28. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!