Hány ultrahangos vizsgálat van egy terhesség során?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 15:09
1/4 anonim válasza:
Protokoll szerint 4: 12., 18., 28.-30. és kb. 36. hetesen. Gyakorlatban mindig van egy ún. 0. UH, ahol megállapítják a terhességet. És hát sok nődoki (főleg magánban) szereti ennél sokkal többször UH-ra rendelni a kismamákat, mivel el lehet kérni érte sok pénzt. Nyilván ha valami komplikáció van, vagy valami gondnak felmerül a gyanúja, szükséges lehet több UH, de egy komplikációmentes normál terhesség esetében összesen 5 az ami protokoll szerint van.
2/4 anonim válasza:
Nekem 9 hetesen állapították meg a várandósságot. 12., 18., 24., heti uh volt meg eddig kötelező jellegűen, 32. hétre rendeltek még vissza uhra. Nem tudom utána lesz e még. Elvileg igen. Szóval 5 vagy 6 uh összesen.
3/4 anonim válasza:
Én most vagyok a 10. héten :) Eddig 3 uh - m volt, ebből egy azért volt, mert orvost váltottam :)
12. héten lesz a 4.
Utána havonta kell mennem egyszer. Tehát tuti meglesz 10-11 uh- m. Plusz a 4D k :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!