Elveszítettem a babát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete teszteltem pozitívat, azt megelőzően és egészen tegnapelőttig erős premens tüneteim voltak. Eddig nagyon feszült a mellem, olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, de annál erősebb, de ez mind teljesen elmúlt. Elveszítettem volna a babát? Kinek milyen tapasztalata van? Nem vérzek, nem görcsölök, semmi jele sincs sem a terhességnek, sem a vetélésnek. Első terhességem, hétfőn megyek orvoshoz.2017. júl. 20. 18:51
1/3 anonim válasza:
Szia ne ijedj meg nem valószínű hogy elveszitetted😉 a vetélés erős darabos vérzéssel jar. A premens tünetek felbukkanása.. Eltűnése újbóli megjelenése normalis jelenség 😉 szoval ha csak nem kezdesz el verezni akkor legy nyugodt kitartás 😉 es kerlek irj majd azert a hétfői dokilatogatas eredményéről 😊 minden jot jo egészséget
2/3 anonim válasza:
Ne idegeskedj
Tünetek jönnek mennek
3/3 anonim válasza:
Én 21 hetesen is elmondhatom, hogy a vérzés kimaradását és a hasam növekedését, mocorgását leszámítva semmi tünetem nincs. Ne izgulj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!