Mit kell/ene éreznem? A 15. hétbe léptem. Aggódom, az 1. babát elveszítettem.
Igazából sem hashúzódás, se bugyorgás, se szurkálás.
A mellem néha fáj, de nem feszül, mint a gumilabda.Ti mit éreztek/tetek ilyentájt?
A hasörfogatom 2 hete uakkora.
Első terhességem kb. 15. hetesen halt el, szóval megértem az aggódást. Vetélés/terhességelhalás esélya a 12. héttől rohamosan csökken, na mi benne voltunk a néhány százalékban...
A másodikkal aggódtam ezerrel, amíg nem éreztem a mozgását.
Semmit nem KELL érezni. Lehetnek tünetek, de lehet, hogy nincs semmi, és az nem jelenti azt, hogy odabent ne lenne minden rendben.
Én is mértem a haskörfogatot. NEM kellett volna. Már rég rég éreztem, hogy mozog, már férjem is mondta, hogy látszik, de a centi ugyanannyit mutatott... másképp oszlik el? Nem tudom miért, de így volt...
A második terhességgel az aggódáson túl minden rendben volt, hamarosan fél éves a gyermek:)
nincs mit érezz, sokan az első babát csak a 20. hét után kezdik érezni. 15 hetesen csak azért nem aggódtam, mert 14. hetesen és 16. hetesen is voltam uh-n. A 16-17. hét körül kezdtem érezni valami mocorgásfélét.
Megértelek, én is vesztettem el a 12. héten egy babát, de sajnos nem sokat tehetsz, ilyenkor még nem nagyon érződik.
Én semmit se az elsővel, se most a másodikkal...
Semmi baj nincs, pár héten belül megmozdul.
Köszi lányok!
Tudom nem kéne aggódnom, de olyan nehéz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!