Milyen gyakran kéne éreznem a kisbabát 26 hetesen?
Nálunk volt olyan, hogy alig éreztem, hogy mozog. Én is halálra aggódtam magam sokszor, de egy idő után 'belenyugodtam', hogy csendes a babám.
24 hetesen voltam bent kórházba, mert 2 napig ne éreztem a mozgást. Uh-n minden rendben volt, egyszerűen csak nem volt kedve mozogni.
Vége fele gyakoribb volt a mozgás. Eléggé intenzíven nyomta ki a hasam, mivel már nem nagyon fért el.
Nemsokára 4 hetes lesz a kisasszony és teljesen jól van, egészséges.
Ha nagyon úgy érzed, hogy gond van, akkor menny be a kórházba. Nem fognak hazaküldeni és hülyének se nézni. Inkább legyen biztos, mint várni órákig, napokig!
Viszont van két trükk:
1: Rázogasd picit a hasad. De, ne nagy erővel! Ez általában felrázza őket és 'válaszolnak'.
2: Feküdj a hátadra. Derekad alá rakj egy párnát, úgy, hogy az alhasad picit feszüljön. Ezáltal a pindurinak nem lesz bent 'helye', így elkezd majd helyezkedni. Rakd a kezed a hasadra és figyeld a mozgásokat.
Általában este fele jó ezt megcsinálni, mert akkor már nyugi van és csend is. A babák kezdetektől megszokják a napi ritmusodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!