Másnak is gyakran eldugul az orra mióta kisbabát vár? 18km
Én is már az elejétől tapasztalom.No meg horkolok is,mióta terhes vagyok.Állítólag majd elmúlik szülés után.Hát remélem!
23 hetes hármasikres km.
3as iker,te jóég!:DSok szerencsét hozzájuk!Nekem is olyan nagy esélyem lett volna,hogy ikreim lesznek!Nekem is van ikertestvérem és a páromék családjában is voltak!
A kérdésre a válasz:Nekem is éjszaka dugul be állandóan az orrom és szörnyen horkoltam,ez volt kb a 18.héttől!most 36.hétben vagyok és az orrdugulás szünik meg és állítólag már vagy 3 hete nem horkolok,aminek örülök,mert amig horkoltam addig néha még én is felkeltem a saját horkolásomra :D
Nekem is ez van már jó ideje!
Én éjszaka párologtatni szoktam, nekem az segít! Egy edénybe vizet rakok a gázra és teszek bele pár csepp illóolajat, nekem legjobban a citromos eukaliptusz vált be! De sztem mindegy milyet teszel csak valami mentolszerű legyen! Azóta sokkal kevesebbet dugul be az orrom! Persze néha ez sem segít, akkor jön az orrspray, nem tudok mást csinálni, és teljesen normális dolog amúgy!
Sziasztok!
Nekem is a 2. trimeszterben kezdődött és azóta is tart. Én egész nap küzdök az orrommal, eldugul, ég, kiszárad és a vége mindig az, hogy elkezd vérezni. A nyálkahártya teljesen odavan, használok sósvizes orrsprét, de ugyanúgy dugul és vérzik. Az orvos szerint ezzel nem lehet mást csinálni, majd szülés után visszaáll az eredeti helyzet... addig marad a nyüglődés.
32 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!