Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is gyakran eldugul az...

Másnak is gyakran eldugul az orra mióta kisbabát vár? 18km

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem megfázásos orrdugulásra gondolok, teljesn ok nélkül van ez nálam és már kb. 2 hónapja állandó.
2009. dec. 14. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, sot nemcsak az orrom hanem a fulem is. Most is eppen azzal szenvedek, hogy az egyik fulem be van dugulva. Nekem nem csak bedugulni szokott az orrom hanem valami miatt nagyon szarad is. Hiaba fujjom, kinlodok tiszta szaraz. Nallam egy picit kesobb kezdodott mint nallad mert 30 hetes vagyok es kb. 4 hete tart ez az allapot.
2009. dec. 14. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekm is nagy problmát jelen ez mert énnekem éjszaka dugul be és egyszerüen nemtudok aludni tőle.Ma voltam orvosnál és azt mondta hogy nyugottan használjak orrspry-t.20 hetes vagyok és zinte az elejétől kezdve küszködök vele,bár az elején még biztosan az allergia is szerepet játszott a dologban de most már nem.
2009. dec. 14. 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is már az elejétől tapasztalom.No meg horkolok is,mióta terhes vagyok.Állítólag majd elmúlik szülés után.Hát remélem!

23 hetes hármasikres km.

2009. dec. 14. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:

3as iker,te jóég!:DSok szerencsét hozzájuk!Nekem is olyan nagy esélyem lett volna,hogy ikreim lesznek!Nekem is van ikertestvérem és a páromék családjában is voltak!

A kérdésre a válasz:Nekem is éjszaka dugul be állandóan az orrom és szörnyen horkoltam,ez volt kb a 18.héttől!most 36.hétben vagyok és az orrdugulás szünik meg és állítólag már vagy 3 hete nem horkolok,aminek örülök,mert amig horkoltam addig néha még én is felkeltem a saját horkolásomra :D

2009. dec. 14. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is :(
2009. dec. 14. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is kb 1 hónapja van ez,de mostanában egyre jobban érzem,néha azt hiszem megfázásos orrdugulás,de hiába fújom ki az orrom,pár perc után ugyanolyan.
2009. dec. 14. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van már jó ideje!

Én éjszaka párologtatni szoktam, nekem az segít! Egy edénybe vizet rakok a gázra és teszek bele pár csepp illóolajat, nekem legjobban a citromos eukaliptusz vált be! De sztem mindegy milyet teszel csak valami mentolszerű legyen! Azóta sokkal kevesebbet dugul be az orrom! Persze néha ez sem segít, akkor jön az orrspray, nem tudok mást csinálni, és teljesen normális dolog amúgy!

2009. dec. 15. 09:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Milyen orrspray-t szabad használni? Homeopátiásat?
2009. dec. 15. 09:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is a 2. trimeszterben kezdődött és azóta is tart. Én egész nap küzdök az orrommal, eldugul, ég, kiszárad és a vége mindig az, hogy elkezd vérezni. A nyálkahártya teljesen odavan, használok sósvizes orrsprét, de ugyanúgy dugul és vérzik. Az orvos szerint ezzel nem lehet mást csinálni, majd szülés után visszaáll az eredeti helyzet... addig marad a nyüglődés.

32 hetes ikres kismama

2009. dec. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!