Ugye nem vagyok terhes?! Részletek lent.
Teljesen biztos hogy nem vagy terhes. 7 hét elteltével már délutániból is kimutatná úgy hogy leugrana a második csík a tesztről.
Ráadásul meg is jött rendesen kétszer is...
Megúsztad, de nem ajánlott idegenekkel szexelni óvszer nélkül, nem csak a terhesség miatt..
Nem valószínű, hogy terhes vagy. 7 héttel aktust követően, ha terhes lennél, akkor már kimutatta volna délutáni vizeletből is a terhességet a teszt, illetve nem a megszokott vérzésed jelentkezett volna.
Persze csodák vannak, de nem túl valószínű, hogy veled ilyen történt volna.
Viszont ez most legyen egy jó lecke számodra, hogy legközelebb ha nem akar gyereket, akkor védekezel rendesen. Mert lehet, hogy most megúsztad, de következőnek nem biztos, hogy így lesz.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki normális kommentet írt! Sikerült egy kicsit megnyugtatnotok.
Ma reggel megcsináltam a második tesztet, és szintén negatív lett. Akkor most már teljesen biztosan kizárhatom a terhességet, ugye?
4-es: igen, ez mindenképpen egy erős lecke volt számomra és többet nem fogok belemenni ilyenbe. Tudom, felelőtlen voltam. De most már tudom, hogy ezért nem éri meg, és az utána eltöltött pár hét aggódás, stressz az borzalmas. Ezt semmiképpen sem akarom mégegyszer átélni.
Köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!