Lehet terhes vagyok? Részletek lent.
Parommal rajta vagyunk, hétfő óta gorcsolget a hasam, 2 napja úgy kelek fel reggelente mintha vasat ettem volna.. elszívok egy cigit és hányingerem lesz pedig ilyen sosem volt.. ma észrevettem hogy nem nagyon eszem etvagytalan vagyok megeszem pár falatot és úgy érzem kipukkadok... 2 napja délután fáradtnak érzem magam, pedig hazimunkan kívül nem sokat csinálok.. nyomottnak tunok néha sírni tudnék csak úgy.. melleim fajnak.. kinek milyen tünetei voltak? Tudom mindenkinek más... De azért érdekel.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Szerintem nem vagy terhes!
Vagy megnèzzem varázsgömbben? Egy teszt többet mondana. Persze, ha már kèsik ès nem èpp tegnap szexeltèl, aztán már "tüneteket" hallucinálsz.
Ciklusban hol tartassz?
22:19-es
Pont ezen akadtam meg én is. 😕
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim,Csak mi nem terveztük a babát (védekezés mellett besikerült)
A cigitől nekem is hányingerem volt,aznap csináltam tesztet,ami halvány pozitív lett.
Onnantól kezdve nem gyújtottam rá.
Azért azon én is meg vagyok lepődve,hogy tervezitek a babát,mégis cigizel.
😑😑😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!