Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok? Részletek...

Lehet terhes vagyok? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Parommal rajta vagyunk, hétfő óta gorcsolget a hasam, 2 napja úgy kelek fel reggelente mintha vasat ettem volna.. elszívok egy cigit és hányingerem lesz pedig ilyen sosem volt.. ma észrevettem hogy nem nagyon eszem etvagytalan vagyok megeszem pár falatot és úgy érzem kipukkadok... 2 napja délután fáradtnak érzem magam, pedig hazimunkan kívül nem sokat csinálok.. nyomottnak tunok néha sírni tudnék csak úgy.. melleim fajnak.. kinek milyen tünetei voltak? Tudom mindenkinek más... De azért érdekel.

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2017. jún. 28. 21:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap egesznap kemény volt az alhasam..
2017. jún. 28. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem vagy terhes!

Vagy megnèzzem varázsgömbben? Egy teszt többet mondana. Persze, ha már kèsik ès nem èpp tegnap szexeltèl, aztán már "tüneteket" hallucinálsz.

Ciklusban hol tartassz?

2017. jún. 28. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Rajta vagytok, de cigizel? Csak gratulálni tudok. Remélem, nem vagy terhes.
2017. jún. 28. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Az egész rizsából azt nem látom, hogy teszteltél volna. Ezeket a dolgokat egy nap alatt egy sima frontnál is produkálom egyszerre, ettől meg nem vagyok terhes. De mégis mi a jó istent vársz itt teszt nélkül? Senki nem lát beléd.
2017. jún. 28. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

22:19-es

Pont ezen akadtam meg én is. 😕

2017. jún. 28. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Nekem ugyanezek voltak a tüneteim,Csak mi nem terveztük a babát (védekezés mellett besikerült)

A cigitől nekem is hányingerem volt,aznap csináltam tesztet,ami halvány pozitív lett.

Onnantól kezdve nem gyújtottam rá.

Azért azon én is meg vagyok lepődve,hogy tervezitek a babát,mégis cigizel.

😑😑😑

2017. jún. 29. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy teherbe estél, mert tervezitek, és cigizel?!
2017. jún. 29. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Bekaphatja amelyik lepontozott
2017. jún. 29. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindenki le lett pontozva, aki kiakadt a dohányzáson.
2017. jún. 29. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
alapvetoen nem baj hogy dohanyzol de azzal igen hogy tudatosan mergezel egy kis magzatot de mar azzal is ha csak egy kis gondolatot mergezel nem tamadas csak ez igy van ez szomoru hogy ennyire nincsenek meg benned az anyai osztonok
2017. jún. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!