Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, feszítő...

5 hetes terhes vagyok, feszítő, szúró érzést érzek főként bal oldalon, mire utalhat? Részletek a leírásban

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma töltöttem be az 5. hetet, orvoshoz 5+5 naposan tudok menni, akkorra kaptam időpontot.

Nemvárt előtt már majdnem egy héttel elkezdtek feszülni a melleim (ez nálam a mensturáció előjele), majd nem szűnt, inkább erősödött kicsit és a mai napig nagyon érzékenyek. Szintén a nemvárt napjától kezdőden (egy hete) érzek szúró, nyilaló, feszítő érzést főleg bal oldalon, a hasam alján, petefészek környékén. Előfordul ritkán, hogy a jobb oldalon is szúr, de a feszítő érzés inkább a bal oldalra jellemző. Egy nap kb. 5-10 alkalommal jelentkezik, max. 10 másodpercig tart.

Először egy halványabb tesztem volt nemvárt utáni második napon, rá három napra erős pozitív lett, majdnem olyan, mint a kontroll csík.

Kérdésem, hogy mire utalhat ez a feszítő, szúró érzés, mennyire normális ilyen korai terhesség esetében?

Tavaly volt egy korai vetélésem, ezért borzalmasan izgulok, hogy minden rendben legyen.

Pár nap múlva tudni fogom mi újság, de addig is szívesen olvasnék tapasztalatokról.

Köszönöm!

2015. ápr. 3. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,nekem olyan volt mintha csipkedtek volna belülröl mèg a feszülès mellett.Nö a mèhed.Kèszül a szervezeted.Jó babavárást :)
2015. ápr. 3. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! :)

Többen mondták a környzetemben, hogy normális, de annyi rosszat lehet a neten olvasni, hogy teljesen elbizonytalanodtam.

2015. ápr. 3. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyulnak a szalagok. Teljesen normalis. :)
2015. ápr. 3. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Akár még méhen kivuli terhesség is lehet.

De nekemis volt ilyen érzés,és láss csodát méhen BELÜLI a baba :)

2015. máj. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!