Mikor becsülik meg a baba súlyát? Nekem még eddig egyszer sem mondták h mekkora lehet! 36 hetesen megyünk megint uh-ra, vajon ott megmondják nekünk?
Szia.Kérdezz rá,mert nem nagyon mondanak maguktól semmit.Én a 30hetesen kérdeztem rá akkor volt kb.1260g. A 36hetesen nem kérdeztem mert gondoltam ezt most már biztos ráírják a papíromra,de nem.Nekem az előző császár volt,a dokim ráírta tollal a beutalóra,hogy tudják és nézzék a heg vastagságot,de mondanom sem kell persze,hogy meg sem nézték..kint vettem észre mikor néztem a leletet..
Ugy hogy mindenképp kérdezz rá :)
Minden jót 38hetes kismama
Szia
Nekem eddig az összes UH-n mondták, hogy mekkora. Mind súlyra, mind nagyságra! Sőt a leleteken is rajta van.
Szerintem legközelebb kérdezz rá! Amúgy ez melyik korhzban van?
Boldog babavárást
25 hetes
Én szerdán voltam a 32. hetes UH-n ami 4D volt és ott kb. 2000g-ra becsülték. Persze hozzátette, hogy + - 250g, pontosan ugyanis nem lehet megmondani. Ha csak 1 mm-rel elmér valamit, az is számít. Szerintem ha mész, akkor nyugodtan kérdezz rá.
Boldog babavárást:)
Nekem a 22 hetesen már biztos mondták, jobban mondva a leleten rajta volt. Utána az összes többin is. Előtte már nem emlékszem.
3 hónapos kisfiú anyukája
Szia! én tegnap voltam Uh.-n és én ráérdeztem (amugy nem mondta volna) és nekem most 1750 g a baba sulya! Szép baba várást!!!:D
32 hetes mama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!