Ti el mernétek menni 38 hetes terhesen egy esküvőre?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm esküvője lesz 2 hét múlva. Nagyon szeretnék ott lenni, de akkor már 38 hetes terhes leszek. A lagzi helyszíne a kórháztól kb. 1 óra autóval, ha esetleg megindulna a szülés, szóval szerintem nem olyan vészes a távolság sem, illetve nyilván nem maradnék sokáig. De nem tudom, hogy ez nem felelőtlenség-e mégis, illetve nyilván nem szeretném azt sem, hogy más nagy napjában én legyek a főszereplő, ha valami történik. Ti mit csinálnátok?2017. júl. 18. 20:17
11/21 anonim válasza:
polgárira igen, gratulálnék, de lagziba szerintem nem.
de végül is te tudod, hogy akkor milyen állapotban leszel, amilyen nagy melegek jönnek, lehet meg is szülsz addig
13/21 anonim válasza:
Elmennek, ha meg pont akkor indulna be a szules, diszkreten is el lehet menni, sot, el sem tudom kepzelni, hogy lehetne ebbol jelenetet csinalni. Max. ha mindenki elott ont el a magzatviz, mikozben a tancparkett kozepen egyedul ropom..
14/21 anonim válasza:
Igen, elmennék.
A 2. gyerekemmel a kiírt időpont előtt 10 nappal mentünk el a férjem egyetemi csoporttalálkozójára. Vittük a kórházi holmit természetesen, az is kb. 1 óra volt a kórháztól. Rá 2 napra szültem :)
Szerintem z összekészített táska azért ne maradjon otthon.
15/21 anonim válasza:
Simán.Kórházi pakkot bepakolnám és mennék.1 óra alatt míg beértek nem szülsz meg,és alapesetben nem haltok meg ahogy itt egyesek próbálnak riogatni...
16/21 anonim válasza:
Igen elmennék, vinném magammal a kórházi pakkot, és persze ne igyon a férjed semmit hogy ha kell tudjatok menni.
17/21 anonim válasza:
41. héten szültem és alapból egy órára laktunk a kórhàztól. Mázlimra nagyon fitt voltam(pedig dagi vagyok), szóval nem okozott volna gondot. Annyi hogy nem ugraltam volna, de egy-egy tánc belefér. Ha fáradt lennék, akkor meg lelépek hamarabb. Ha beindul a szülés akkor meg lelépnék úgy h senki ne vegye észre.
18/21 anonim válasza:
:) en is elmennek. Tavaly ugy vtunk esküvőn h a menyasszony volt 37hetes :) cuki volt. Nem indult meg neki, de mar ugy konyorogte ki a dokijat h ne fektessek be előtte mert cukros volt. Valaki legyen aki kocsival be tud vinni ha kell plusz en sztem max a vacsorát v. poharkoszontot varnam meg nem a hajnali bulis reszt. Persze csak ha jol vagy.
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem, ha jól leszek, elmegyek a kórházi pakkal karöltve :)
2017. júl. 18. 22:44
20/21 anonim válasza:
Aztán majd megszületik a gyerek az esküvőn:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!