Nem akarnék veszekedni de lenne egy kérdésem?
Szóval most vagyok abban a korban h vállaljunk gyereket a párommal
DE az összes ismerős, barát etc. lány akit okosnak, intelligensnek, műveltnek, széles látókörűnek, lazának, ismertem meg, az mind megbolondult mikor terhes lett.
konkrétan nem lehet velük beszélgetni
folyamatosan problémáznak - szinte mindenen
terhesen már egy színházba koncertre sem jönnek mert h árt
ha sütök valamit nekik akkor finnyáskodnak h de azt nem lehet enni
(pedig cukor meg majdnem minden mentest készítek nekik)
ez így általános manapság ?
vagy csak a környezetemben van ez ?
mert elgondolkodtam h ha én is megbolondulok akkor inkább nem akarnék gyereket
én önmagam akarok maradni !
Hmm... Igen, bar lehet h a mult ido jobban passzolna
Valaki irta privatban
Nem varom el h ugyan ugy folytassak az eletuket, tudom h lehetetlen, de azert ha mar majd minden szombaton nalaunk vendegeskednek akkor legyenek szivesen ram is tekintettel lenni !
ÖNZŐ VAGY. NAGYON.
Az orvosok nem ajánlják már a fogantatástól a fürdőzést, sem wellness, sem uszoda, sem medence. vetélést okozhat. fertőzést lehe tösszeszedni.
Ők csak vigyázni akarnak magukra.
Nem lehet megérteni, lehet nem kívánják a salátádat? Nem körülötted forog a világ. Szerencsére nekem nem ilyenek a barátaim. Te nem is vagy igazából az. Csak villogni akarsz itt, hogy van medencétek.
Ha ilyen barátnőm menne, tuti nem keresném a társaságát.
Te döntöd el, hogy akarsz gyereket, vagy sem, de nem kell minősíteni valakit csak azért, mert így dolgozza fel azt, hogy gyermeket vár. Csak azért, mert ilyeneket tapasztalsz a környezetedben, nem kell máris azt mondanod, hogy nem akarsz gyereket, mert egy másik nő bármit megadna azért, hogy babája lehessen (személy szerint én is).
L/19
12-es szerintem Te nagyon el vagy tévedve. Ha terhes vagyok és nem eszem meg semmit, nem akarok csinálni semmit, nincs kedvem semmihez, csak szenvedni, akkor otthon maradok a lakásban és fekszem az ágyamban. Nem lehetnek annyira rosszul, ha át tudnak hozzá menni vendégeskedni és mindenre tudják vágni a pofákat. Mindent kritizálni és mindenben a rosszat látni szerintem majd az egyik legfárasztóbb dolog.
Kérdező! Megértelek téged, de most nem tudsz semmit tenni ez ellen. Ha minden igaz amit leírtál, akkor mindent megpróbáltál, hogy a barátaid ehessenek a salátádból, sütitből. És sajnos jogos a kérdés, ők még mindig a barátaid e. Nem tudhatjuk milyen lányokról van szó, az is lehet, hogy szülés után minden visszaáll az eredeti kerékvágásba. De ne ezért ne akarjatok gyereket! :D Te nem leszel ilyen, ez szerintem már most kiderült.
Nem hiszem, hogy a kornyezeted osszes kismamaja hulye es csak Te vagy bicikli (ahogy mondani szokas...). Te nem a baratjuk vagy, hanem a tipikus "ki ha en nem" gyermektelen akinek most nagy a szaja hogy o mekkora vagany kismama lesz.
Elegge lehuztad a "baratnoiet" itt vadidegeneknek...Isten ovjon engem ilyen "barattol" mint Te. Hatam kozepere kellenel pupnak medencestol grillpartistol, salatastol. Majd egyedul maradsz, ok meg jol ellesznek egyutt :)
Ha jonnek szamomra fontos h olyan etel legyen ami nekik is jo, ha salatat kernek akkor az
A fiuk grilleznek sutogetnek mindenfelet, soroznek etc. ezekbol en is eszek mert finom
Medencezni nem kotelezo irtam van kint es bent is zuhany hasznaljak ha meleguk van.
Van egy olyan erzesem h inkabb a fiuk fele szol ez a fetrenges ...
Van aki meg csak 3 honapos van aki eppen terhes lett es van egy mindjart szulok, es ket olyan akinek mar megvan a gyerek. Ja meg en akinek nincs.
Hat nem hiszem h egyedul maradok leven mindig ok hivnak h akkor szombaton jonnenek
Konkretan en mar a szolgajuknak erzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!