Nem akarnék veszekedni de lenne egy kérdésem?
Szóval most vagyok abban a korban h vállaljunk gyereket a párommal
DE az összes ismerős, barát etc. lány akit okosnak, intelligensnek, műveltnek, széles látókörűnek, lazának, ismertem meg, az mind megbolondult mikor terhes lett.
konkrétan nem lehet velük beszélgetni
folyamatosan problémáznak - szinte mindenen
terhesen már egy színházba koncertre sem jönnek mert h árt
ha sütök valamit nekik akkor finnyáskodnak h de azt nem lehet enni
(pedig cukor meg majdnem minden mentest készítek nekik)
ez így általános manapság ?
vagy csak a környezetemben van ez ?
mert elgondolkodtam h ha én is megbolondulok akkor inkább nem akarnék gyereket
én önmagam akarok maradni !
A barati tarsasagban vagy terhesek vagy gyerekesek a lanyok
Manapsag csak a gyerek a tema
Ha osszejovunk nalunk (mert nekunk van kert medence grill) akkor pl meg a salatat is szajhuzva eszik meg a lanyok!
Egy szinhaz sem jo mert nem tudom miert pedig az nem hangos
Eljonnek fanyalognak minden kajan, beszelgetni nem lehet, ha medencezni hivom oket akkor kiakadnak, h azt tilos terhesen
Mondom akkor ott zuhany de inkabb megsulnak .
Beszolnak h miert inkabb a fiukkal vagyok es nem veluk
Mag h mikor akarok mar gyereket
De en igy nem akarok !
nekem inkább te tűnsz elviselhetetlennek, te nem vagy képes tolerálni, hogy a barátaidat más érdekli.
Nekem amikor terhes volt a legjobb barátnőm, akkor alig bírt már mozogni, folyton rosszul volt az elején is, nem vártam volna el a világ összes kicséért sem, hogy ő jöjjön oda, ahová én szeretnék, hanem fordítva volt.
Nyíilván nem volt kedve koncertre jönni, ha végighányta a napot...
vagy alig aludt, amikor már megvolt a baba.
Süt a szavaidból a rosszindulat.
Te azt érzékeled, hogy megbolondulnak, túl aggodalmasak. De pl. előzményekről tudsz (vetélés, nehezen jön össze stb.)? Vagy esetleg kiderül, hogy figyelnie kell az étkezésére (cukor, vizesedés stb.) vagy nyitott a méhszája és ezért szigorú pihenés kell neki és még lehetne sorolni...
Lehet nem avatnak be mindenbe és ezért tűnik neked problémázásnak.
Nem tudok semmi olyan dologrol ami gond lenne, hidd el mar azt is elmeseltek milyn pozban gyarottak a gyereket! Nem hogy a terhesseg es szules gyerekneveles dolgokat heti szinten szamolnak be rola mennyit eszik a gyerekek hogy all a a mit tudom en milyen hormonszint es mas dolgok.
(veteles hanyashegyek egyeb dolgok nehezen jon ossze nem opcio egyiknek sincs semmi ilyen gondja szerencsere)
Nem eroszakoskodunk, megkerdezzuk lenne e kedvuk ha nem hat elmegyunk ketten vagy esetleg jonnek a fiuk a lanyok nelkul. Persze hozzan allandoan jonnek h jaj de jo van medence, azt a kozelebe se mennek !?
Ha azt nezzuk forditva nincs meg a tolerancia, miert kellene ott ulnom veluk a melegben gyerekpelemkakrol szolo monomogot halgatni ha eppen a medencebe lehetnek labdazni ?
Miert finyaskodnak egy sima salata miatt ( salata pari ubi ilyesmi van benne) ? Vagy egy suti miatt? ( irtam minden mentest sutok nekik!) Kulonben is miert mindig nekem kell alkalmazkodnom a sajat hazamban hozzajuk? Ok vendegek ! De konyorgom ha izzad melege van es felajanlom h zuhanyozzon le akkor miert akad ki ? Van bent es kint is zuhany adok turcsit is hozza csak ne hisztizzen a meleg miatt, nyar van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!