Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kevés a magzatvízem. Egészsége...

Kevés a magzatvízem. Egészséges lesz a babám?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten a kevés magzatvízről,hát elég rémes dolgokat írnak.Irnátok tapasztalatokat?Van akinek kevés volt és mégis egészséges lett a babája?Nagyon kétségbe vagyok esve.3 hónapja mindig azt mondják az ultrahangon,hogy kevés a magzatvíz.Pedig napi 3 l folyadékot iszom.21+5km
2010. máj. 21. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 28. héttől volt kevesebb magzatvizem, sok pihenést és sok folyadékot javasoltak, a 30. hétre rendbe jött, de utána megint kevesebb lett és végig az is maradt, de egészséges babám született.
2010. máj. 21. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem is kevés, 32 hetes vagyok, jövő héten újra megnézi a doki, addig is iszom rengeteget és 3x2 magneB6-ot szedek. Találkoztam egy barátnőmmel,akinek végig kevés volt és gyönyörű kislánya lett. Sajna én is elolvasok mindent és sokszor megijedek:)
2010. máj. 21. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is mindent elolvasok,bár most megfogadtam nem fogok semmit olvasni.Csak arra koncentrálni hogy az édes kis manokának ne legyen semmi baja.köszönöm a válaszotokat, azért várok még válaszokat:
2010. máj. 21. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 26 hetes vagyok és sajnos nekem is kevés a magzatvizem, és azzal hogy több folyadékot iszol nem fogod pótolni, legalábbis az én dokim szerint. A méhlepény miatt lehet, nekem már sajnos II. fokban érett és ezért 2 hetente kell UH-ra járnom. Egyébként én is nagyon sok folyadékot iszom. Nálam most derült ki hogy terhességi cukros lettem, állítólag ez is állhat annak a hátterében, hogy kevés a magzatvíz.
2010. máj. 22. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 22. 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a linket ,ezt is olvastam már.
2010. máj. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!