A 26. hétben milyen gyakran és milyen erősséggel éreztétek a baba mozgását?
Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 22:10
11/12 A kérdező kommentje:
Én már párszor visszafogtam magam attól, hogy bemenjek a kórházba. Nehéz megtalálni az aggodalmasság és a 'tudom mikor kell bemenni' között a különbséget. Én még mindig keveset érzem változatlanul, de érzem minden nap valamennyire, így probalom elfogadni, hogy ez nálam ilyen. Pedig én is vékony alkat vagyok és a hasam is szép nagy. Az utolsó komment megnyugtató, köszi!
2017. júl. 14. 22:44
12/12 anonim válasza:
Kérdező, pont a minap kérdeztem a dokit, hogy mi számít nem mozgásnak. Mikor kell menjek + NST-re. Azt mondta, ha fél napig, 12 órán át semmit nem érzek. Mondtam neki, ez nem épp igaz, mert van, hogy egyet moccan és ennyi volt. Azt mondta akkor már le is van tudva a mozgás :D Főleg, hogy mellette csuklik is. Te még fiatal terhes vagy a babának nagy helye van, ha csak néha érzed teljesen normális, nem kell még földrengést generálnia :)
Ha nagyon aggódsz igyál egy jó kis fekete teát, ha a csokitól nem pörög fel, ettől tuti felfog.. tapasztalat XD
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!