Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Ti mit szólnátok hozzá, ha a férjetek megkérdezné ebben a véleményeteket?

Figyelt kérdés

A férjemnek július végén lenne lehetősége elutazni két hétre Indiába a munkája miatt, tehát július 31-től augusztus 11-ig tartana a kiruccanás.

Addigra 35-36 hetes leszek.

Őszintén szólva kettős érzés van bennem: nem vagyok túl boldog tőle, mert bármikor szükségem lehet rá, másrészt pedig azért mégis örülök valahol, mert nagyon jó lehetőség, ha most nem lennék terhes, simán mondanám, hogy menjen. Főleg, hogy ki tudja, mikor teheti meg megint.

Természetesen nem tilthatom meg neki, rá bíztam a döntést.

Ti milyen véleményen lennétek? Rosszul érintene titeket, hogy ilyen közel az időponthoz lelép, vagy inkább támogatnátok benne?

Nyilván nem a válaszok alapján tervezünk dönteni, csupán kíváncsi vagyok, más hogy látja, mi a tapasztalata az utolsó heteket illetően, mert nekem ez az első terhességem.

2017. júl. 11. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Eszembe nem jutna itthon tartani. Hacsak nem vagy veszélyeztetett zpterhes fenyegető koraszulessel, igen kevés esély van arra m hogy bárminek történjen az alatt az ido alatt
2017. júl. 12. 05:48
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Én mindenképp azt mondnám menjen. Ha minden rendben akkor nem fogsz még szülni, csak rá egy hónapra.

Plusz örülnék, hogy világot lát és persze a pénz is jól jönne, mert egy kisbaba mellett mindig jól jön.

2017. júl. 12. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Én épp most szültem, 35. héten. Mint derült égből a villámcsapás... Problémamentes terhességem volt végig, aktív voltam, tényleg semmi gondom nem volt még akkor aznap se! Következő héten még a Balcsira is simán mentünk volna. Csak éppen a 35. héten elfolyt a magzatvizem. Szóval erről ennyit.
2017. júl. 12. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

36 hetesen egy sima uh alkalmával közölte az orvosom, hogy holnap császár. Pedig rendes hüvelyi szülésre készültünk, de a baba olyan állapotba került, hogy nem várhattunk tovább. Ennek nem volt előjele.

Barmi előfordulhat. Viszont lehet, hogy 41 hetesen fog születni a babád. Ezt senki nem tudja megmondani előre neked.

2017. júl. 12. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
En nem akarnam, hogy menjen, en olyan tipus vagyok, aki kb nem tudna feldolgozni, ha epp akkor jonne a baba, apuka meg mondjuk meg egy hetig sehol. Nyilvan a szuleim segitenenek, hazavinnenek a korhazbol, de szerintem ez ennel egy sokkal intimebb dolog.
2017. júl. 12. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Támogatnám.Mindenképpen.Hadd csinálja amit ő jónak érez,ettől tudunk mindannyian boldogok lenni.És valószínű azért kérdezte mert nem szívesen hagy itt,de a lelke mélyén szeretné.Persze kell kompromisszum,de ha egy mód van rá akkor hagyni kell a másikat érzésből dönteni.Boldog babavárást! Jó egészséget nektek! :)
2017. júl. 12. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Szia. Az én férjem Oroszországban volt amikorra én ki voltam írva. 39 hetes voltam amikor elutazott és a kiírás után 4 nappal tudott hazajönni munka miatt. Féltem az egyedül szüléstől de túlhordtam a babát és amikor hazajött, másnap szültem. Én támogattam őt és félve de megbeszéltük menjen. Nálunk szerencsére baba bevárta így is.
2017. júl. 12. 21:04
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

Hmmm. Jo kerdes. Megtiltani semmikepp nem tiltanam. Az en paromnak egy 2 napos programja lett volna, amikor 37 hetes leszek, o mar arra sem akart elmenni. Mondjuk mi kulfoldon elunk, nincs segitseg a kozelben.

A masik indok, amit esetleg figyelembe vennek, hogy nehogy elkapjon valami betegseget es amiatt legyen eltiltva tolunk, miutan hazajon, mert Indiaban masok a tisztasagi korulmenyek...

A harmadik pedig, hogy hogyan viselnetek, te es o, hogyha veletlenul lemaradna a sajat gyermeke szuleteserol. Az en parom tuti kiborulna.

Mindezeket figyelembe veve megbeszelnem vele, hogy o mit szeretne, de a szemelyes velemenyem az lenne, hogy sajnos jobb, ha nem most megy.

2017. júl. 13. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen lehetőség kevés van az életben, én elengedném a férjem. DE! Valaki legyen a közeledben, aki szükség esetén akár éjjel is be tud vinni kórházba. (Szülő/barátnő/szomszéd stb)
2017. júl. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!