Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MÁV kórház? Ajánlanátok...

MÁV kórház? Ajánlanátok megbízható orvost, vagy leírnátok a véleményeteket a kórházról?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 4. kerületben lakom, 18 hetes kismama vagyok, orvos és kórházváltás előtt állok.

Egy megbízható nőgyógyászt szeretnék találni, tapasztalatokat véleményeket szívesen fogadok, sajnos senkit nem ismerek ott.

Szerintetek ilyenkor még zökkenőmentesen megy egy váltás?

Sajnos az orvosom akinél a lányomat szültem meváltozott, és most jelentette be, hogy nem lesz elérhető mikor pont szülnénk. Így ha már orvost váltok akkor kórházat is, csak érte utaztam át Dél-Pestre....

Igaz hogy a 4. kerület a MÁV-hoz tartozik?

Nagyon szépen köszönöm, előre is válaszokat.

2015. febr. 6. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, területileg oda tartozunk (én is újpesti vagyok, második babával (21 hetes))! Elsőt a MÁV-ban szültem, fogadott orvosom nem volt, így az akkor éppen ügyeletes dr. Farkas Bencénél szültem. Teljes mértékben meg voltam bele elégedve, figyelmes volt, másnap bejött hozzám a szobába, érdeklődött hogy minden rendben van-e?! Úgy, hogy egy árva fillért nem adtam neki (sajnos szülésre már nem voltak százezreink)! Őt nyugodt szívvel tudom ajánlani, fiatal és lelkiismeretes! Mást orvost nem ismerek a kórházban,de a csecsemősöktől, a nővérkékig mindenki nagyon kedves volt, (2013-ban szültem) a kórházzal is meg voltam elégedve! Most júniusban ismét ott fogok szülni!
2015. febr. 6. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem mondani, hogy dr. Harsányi Lehelhez jártam ultrahangra a kórházban, és nagyon szimpatikus volt ő is! Bár futószalagon megy az uh mert annyian vannak, mégis alapos volt, viccelődött, és megengedte hogy képet csináljak a babámról!
2015. febr. 6. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én dr. Balog Lászlónál szültem, ő volt az ügyeletes. Toxémia miatt bent feküdtem orvos nélkül 2 hetet, és amikor kiengedtek 38 hetesen, dr. Debreczeni Attila elvállalta a szülést, de pont hétvégén nem volt amikor szültem. Mind a két orvost ajánljom.
2015. febr. 6. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, bár én még nagyon az elegén járok, még csak 9 hetes vagyok.

Igen a 4 kerület a MÁV kórházhoz tartozik, ezt én is örömmel hallottam a védőnőtől. Feküdtem már a nőgyógyászati osztályán és nem egyszer jártam már UH-n teljesen rendben van.

Nekem van ugyan a 4. kerületi SZTK-ban nőgyógyászom, de terhesen már félek tőle, úgyhogy én is a MÁV kórházból szeretnék dokit választani.

Írd majd meg kérlek, hogy neked sikerült-e intézned valamit.

2015. febr. 6. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Jövő hét után harmadszor megyek a Máv kórházba szülni, Dr Jerger András az orvosom, és ha számít Neked a magánrendelése a 4. kerületben van Káp II. Én 5,5 éve járok hozzá, ez lesz nála a harmadik szülésem. Nagyon szeretem, a kórházzal kapcsolatban is pozitív élményeim vannak, bár minden évben volt vmi változás eddig.
2015. febr. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!