MÁV kórház? Ajánlanátok megbízható orvost, vagy leírnátok a véleményeteket a kórházról?
Sziasztok, 4. kerületben lakom, 18 hetes kismama vagyok, orvos és kórházváltás előtt állok.
Egy megbízható nőgyógyászt szeretnék találni, tapasztalatokat véleményeket szívesen fogadok, sajnos senkit nem ismerek ott.
Szerintetek ilyenkor még zökkenőmentesen megy egy váltás?
Sajnos az orvosom akinél a lányomat szültem meváltozott, és most jelentette be, hogy nem lesz elérhető mikor pont szülnénk. Így ha már orvost váltok akkor kórházat is, csak érte utaztam át Dél-Pestre....
Igaz hogy a 4. kerület a MÁV-hoz tartozik?
Nagyon szépen köszönöm, előre is válaszokat.
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, bár én még nagyon az elegén járok, még csak 9 hetes vagyok.
Igen a 4 kerület a MÁV kórházhoz tartozik, ezt én is örömmel hallottam a védőnőtől. Feküdtem már a nőgyógyászati osztályán és nem egyszer jártam már UH-n teljesen rendben van.
Nekem van ugyan a 4. kerületi SZTK-ban nőgyógyászom, de terhesen már félek tőle, úgyhogy én is a MÁV kórházból szeretnék dokit választani.
Írd majd meg kérlek, hogy neked sikerült-e intézned valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!